«Riv de kriminelle innvandrernes statsborgerskap i stykker»

Lykten.no

(En rekke bilder og videoer lenger ned i artikkelen). Sandefjord fikk i går smake på hva som skjer hvis man sårer følelsene til en utvalgt religiøs gruppe i Norge. Opptil 400 ikke-etniske nordmenn og radikale venstrevelgere gikk amok i gatene i den en gang så fredelige og vakre kystbyen. Politibiler fikk knust vinduer og det måtte brukes tåregass mot de sinte muslimene og venstreekstremistene. Disse på side kastet brostein, fulle brusbokser og andre gjenstander mot politiet og SIANs medlemmer.

OPPTØYER I SANDEFJORD. (Skjermbilde / Youtube / video lenger ned i artikkelen)

På videoene nedenfor kan man tydelig se at islamistene kaster steiner på torget, mens politiet står kun få meter bak uten å gripe inn mot de voldelige deltakerne. Også barn og kvinner var delaktige i opptøyene, slik som i Sverige.

Hendelsen i Sandefjord skjer bare dager etter massive opptøyer i Sverige, der muslimer skadet over 100 politimenn, vandaliserte politibiler, brannbiler og busser, samt satte fyr på skoler. Nå går partisekretær i det tredje største partiet, Sverigedemokraterna, Richard Jomshof, ut i en debattartikkel og sagt følgende:

«Å være svensk medborger er ikke en universell rettighet»

Han skriver at de som åpenlyst viser antisosiale tendenser, forakt mot landet og demokratiet, samt vår måte å leve på, ikke hører hjemme i Sverige. De gjør seg ikke fortjente til svensk statsborgerskap. Mange av de pågrepne etter angrepene i Sverige var født i land som Irak, Syria og Somalia, men hadde svensk statsborgerskap.

Det er ønskelig at norske myndigheter ser på denne uttalelsen og utarbeider en lov, der mennesker som ikke er født i Norge, med norsk statsborgerskap, og som angriper ordensmakten og utviser usosial oppførsel overfor nordmenn, bør kunne miste statsborgerskapet sitt og utvises.

Les artikkelen direkte på Lykten