Elon Musk: Trump får tilbake sin Twitter-konto

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Beskjeden kom i forbindelse med at Elon Musk holdt en tale på en konferanse på tirsdagen.

Donald Trump ble, uten grunn, utestengt fra Twitter i januar, 2021, mens han fremdeles var president i USA.

I følge Musk, som er mest kjent som eieren av Tesla og romprogrammet Space X, var beslutningen å blokkeren presidenten «moralsk feil og idiotisk».

På mandag skrev Musk på Twitter at den sosiale mediegiganten har en «åpenbar venstredreining». 

Trump hadde 88.7 millioner følgere da de daværende eierne av Twitter bestemte seg for å sensurere lederen av den frie verden. Han ble feilaktig og uten grunn anklaget for å ha oppfordret sine tilhengere til å gå inn i kongressen for å protestere. I virkeligheten fortalte han den enorme folkemengden om å forholde seg rolige og gå hjem.  Noen få tusen mennesker skal imidlertid allerede tidligere før talen hans ha beveget seg mot kongressen. Et mindretall av disse igjen tok seg inn i kongressen for å vise sin misnøye. Ingen var bevæpnet og den eneste som ble skutt og drept var en ubevæpnet hvit kvinnelig Trump-tilhenger. Hun ble skutt bakfra av en mørkhudet sikkerhetsvakt. Det hele var over på noen få timer og kongressen fortsatte sitt arbeide senere på kvelden.

Massemedia valgte å lyve om Trumps uttalelser og Twitter, Facebook og andre sosiale medier koordinerte sammen for å sensurere presidenten av politiske årsaker.

Donald Trump har tidligere sagt at han ikke vil tilbake til Twitter. Han har lansert en egen plattform, Truth Social, som han nå bruker istedenfor.

LES VIDERE PÅ KILDEN:
Fria Tider

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar