Skyting i boligstrøk, vold i skolegårdene – hvor går Norge?

Lykten.no

Lykten.no:

«Utviklingen i samfunnet» snakkes det my om. Hvor går utviklingen i samfunnet? Hva slags Norge er vi i ferd med å få? Hvordan ser det ut i norske skolegårder og på våre gater og torg?

I både Oslo, Viken og Vestfold og Telemark har lokalavisene i flere år nå meldt om en «bekymringsfull utvikling». Om en urolig utvikling i ungdomsmiljøene, om gjengdannelser, vold, trusler, narkotikasalg og mangel på respekt for ordensmakten. Om voldtekter, barneransbander, eldreranere og omreisende bander med milelange rulleblad som får operere fritt i vårt samfunnet. Om en økende vold i skolegården.

Krydret blant disse finner vi også skyting og drap. Mennesker ned i tenårene som både skyter og blir skutt. Noen ganger med dødelig utgang. Der barnefamilier og barn ferdes. I går fant det sted nok et nytt drapsforsøk med våpen på åpen gate i Norge. «Uff da», «Noen må gjøre noe», «Hvor er politiet?«. Så sovner vi igjen.

Avisene formidler nyhetene. Politiet advarer. Politikerne er bekymret. Men ingenting skjer. Ingen reelle tiltak blir iverksatt. Litt dialog, litt synlig politi i gatene og en debatt på kommunehuset med ordføreren. Så renner det ut i sanden. Til neste vold- eller drapsforsøk. Slik går karusellen rundt og rundt.

Så lenge ingenting skjer, så må man bare konkludere med at utviklingen er ønsket. Den er villet.  Og norske velgere fortsetter å gi sine stemmer til de samme politikerne som tillater utviklingen Så på en måte fortjener vi også det hele. Spørsmålet er bare, hva er sluttmålet med det hele? Hvor er endestasjonen for det norske samfunnet med denne modellen?

Løsningen?

Godt over 95 prosent av det som er nevnt ovenfor her har bakgrunn i masseinnvandringen til Norge. Det vil si helt konkret, at ikke-vestlige mennesker står bak over 95 prosent av all grov gatekriminalitet. Løsningen er enkel, steng grensene, repatrier alle mennesker i Norge som ikke er i behov av beskyttelse (det vil si ca. 98% av alle ikke-vestlige som bor i Norge), og innfør en paragraf i det norske lovverket som stipulerer at innvandring fra ikke-vestlige nasjoner opphører umiddelbart. Med et slikt lovverk vil Norge bokstavelig talt forandres over natten til et lovlydig, trygt og sikkert land. Fengslene ville stått igjen halvfulle. Gater og torg i storbyene våre ville blitt så stille og trygge at overvåkingskameraer og uniformert politi kunne eksisterer på et minimum. Uttrykk som gjeng- og overfallsvoldtekter, eldreran- og barneransbander, samt gjengskyting, ville forsvunnet fra det offentlige ordskiftet. Man ville nærmest kunne høre en nål treffe gulvet.

Så må vi snu vår oppmerksomhet til våre politikere og Stortinget. Hele dette systemet er modent for en grundig nedvasking. Slik at vi ikke repeterer historien.

Men en politikk som ville sørger for dette iverksettes ikke, fordi de som styrer vårt land, inkludert akademia og massemedia, er globalister og jobber for internasjonale krefter (Les: Bankmenn og globale og finansielle institusjoner), og ikke det norske folket. De mener utviklingen, kriminaliteten og utryggheten i vårt land er verdt det, for det grenseløse globale samfunnet som skal komme (FN-pins på jakkeslaget er avslørende). Og det norske folket er dypt hjernevasket inn i en tilstand fra nettopp politikere, akademia og massemedia, der alt aksepteres av hensyn til floskler og løgner som «mangfold», «toleranse» og «ansvar».  Følger du ikke linjen, utestenges du fra samfunnet, en skjebne nesten verre enn døden i dag. Hjernevask og propaganda-apparatet som startet allerede tilbake etter 2. verdenskrig har lamslått ikke bare Norge, men hele Vesten.

Så lenge vi som et folk og en nasjon tillater alt dette, så vil vi aldri kunne få vårt kjære og trygge Norge tilbake. Og til da får vi fortsette å venne oss til overskrifter om brutal vold i skolegården, gjengbråk og skyting på gatene våre.

Her følger et lite utvalg av overskriftene fra lokalaviser på Østlandet fra de siste månedene. (De fleste lenkene her er bak betalingsmur, men overskriftene avslører det meste).

Les artikkelen direkte på Lykten