Om Antiglobalisten

Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

En Anti-Globalist er enkelt forklart en person som ønsker en fredeligere verden der nasjoner og mennesker respekterer hverandres kultur, grenser og frihet.

En Anti-Globalist har ikke noe spesifikk politisk ståsted. Høyre, venstre og sentrum har Anti-Globalist politikk. Politiske partiene på stortinget har dessverre overrepresentert globalistisk politikk.

Det vi ser i dag er en stor endring i verden der kulturer, grenser og frihet forsvinner i større og større grad.

En Anti-Globalist ønsker at alle land har sin egen suverenitet og styringsrett, uten at andre land eller institusjoner skal kunne overstyre noe som helst, verken politisk, økonomisk eller annen makt.

Diplomati, samarbeid og handel er veldig viktig. En Anto-Globalist er ikke i mot samarbeid mellom land og oppfordrer gjerne til det, så lenge det ikke overgis noen form for suverenitet.

Selvråderetten er viktig for hvert enkelt individ, men det er også viktig for hvert enkelt land.

Antiglobalisten ønsker å sette søkelys på alle medier som forstår hvor viktig det er å bevare de viktige verdiene.

Hovedmålet er å skape en portal som samler de viktigste nyhetene på en plass, og samtidig skape engasjement blant leserne. Det er mulig å kommentere på alle artikler samt sende inn leserinnlegg.

Om noen f.eks har skrevet “Nåkka steikanes bra!” på facebook, så del gjerne innlegget på Antiglobalisten. Facebook og andre medier har algorytmer og styring som begrenser mye.