Europabevegelsen er en snikende trend!

Blog
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Norge er blitt det landet som er mest integrert i EU uten å være medlem. Norge sa nei til EF(EU) i 1972. Den gangen stemte 53,5 prosent nei. Norge sa nei på nytt i 1994. Da stemte 52,2 prosent av befolkningen nei. Men nå er vi altså medlem allikevel!

Finansminister Vedum sendte nylig et brev til Europakommisjonen hvor han ber EU å endre statsstøttereglene for bedrifter. Slik det er nå har altså myndighetene begrensninger med å bistå foretak som sliter økonomisk på grunn av EU regler? Forstå det dem som vill. Dessverre er det få som forstår hva som skjer. Globalistene som Europabevegelsene er delaktig i, vil til slutt ha kontroll på hele verden. Jordens befolkning vil leve i et diktatur som Orwell advarte kraftig mot. Dette er ingen eventyr, men virkelighet. Nårge må ha full suverenitet over landet og dets lover. Når andre institusjoner får ta avgjørelser for oss, mister vi ikke bare suvereniteten. Vi mister deler av oss selv i prosessen. Vår frihet har våre forferde sloss for. Den må vi kjempe for å bevare. Denne kampen er helt annerledes en hva vi har sett før i historien. Dette tror jeg neppe vedum klarer og se. Ut i fra hans handlinger til nå, er han enten en globalist eller mentalt fanget i løvens hule. 

Det positive er at handlingene til politikere er blitt så gjennomsiktig at det blir vanskeligere å stikke hodet i sanden. Men allikevel er det mange som ikke ønsker å forstå eller bry seg. Mange har vanskelig å tro at politikere kan ha lojalitet til andre en det norske folket. I USA er det allmenn kunnskap at politikere tar i mot penger fra parter som støtter deres politikk. I mange tilfeller kan det snus på. korporasjoner betaler politikere så dem fremmer vedtak til fordel for deres interesser. I norge er det mer subtilt. Politikere er delaktig i anti demokratiske institutter som World Economic Forum(weforum). Weforum kontrollerer politikere i hele verden, inkludert norge og vår egen kronprins. Vi kan ikke tro at våre politikere er engler i forhold til andre land. 

Det er på tide at folk begynne å våkne opp så fremtidige valg blir basert på hvem som prioriterer norge først. Vi må fokusere og bevare individuell frihet og norsk suverenitet. 

Om man stemmer på de etablerte er det over 90% sjanse for at du stemmer på noen i Norges største parti som vi kan kalle Stortingspartiet eller Europabevegelsen. Disse sitter i minst 142 av plassene idag. Det er en forklaring på hvorfor det ikke blir noen forskjell på om det er Høyre eller AP som har Statsministeren! Det er forskjeller på partiene, ja, men det viktige spørsmålet som drukner i valgdebattene er om partiene er globalistisk eller ikke. Partier kan være mot EU, men allikevel være delvis globalistisk. Det er veldig viktig at partier definerer dette veldig klart i partiprogrammene sine. 

I Europabevegelsen sitter det medlemmer fra de fleste Partier, kanskje fra alle. Om man forstår dette så begynner man å innse at vi har et Demokratisk problem. 


Vi har en media som ikke gir informasjon om dette. Folk må få vite hva som foregår! Vi har en Europabevegelsen på Stortinget og det vil påvirke norge på måter som mange ikke klarer å se for seg. Dette er en snikende trend som folket må settes en stopper for. 

Om du som leser dette har forståelsen på hva som foregår vil jeg oppfordre til å se på Demokratenes partiprogram. Demokratene er det eneste partiet som klart å tydelig, uten den minste tvil, har norge først som prioritet. I tillegg er det et sentrumsparti. Demokratene vil uten tvil komme over sperregrensen til neste valg. Ønsker du å være med på å snu ryggen til Europabevegelsen og globalistene, så engasjere deg. Meld deg inn i demokratene og still opp på møter. Vis at du bryr deg om fremtiden til jordens befolkning og friheten. 

Terje Pettersen
Author: Terje Pettersen

Initiativtaker til Antiglobalisten.

    Legg igjen en kommentar