Capture

Støre inngår en farlig allianse med Bill Gates for å fremme globalistisk agenda

Blog
Capture

Norges statsminister Jonas Gahr Støre har funnet en ny alliert i sin søken etter global innflytelse. Hans siste partner in crime er ingen ringere enn Bill Gates, en av verdens rikeste menn. De to har jobbet sammen en stund nå, og samarbeidet om helse- og vaksinerelaterte tiltak. Men nå tar de på seg et enda større problem: klimakrisen.

 

Møtet deres tirsdag startet med frokost hjemme hos Støre, hvor de diskuterte planer om å utdype det allerede nære samarbeidet om helse. Deretter gikk de over til å snakke om klimaspørsmål, som er et nytt samarbeidsområde mellom Norge og Gates.

 

Mens noen kanskje ser dette som en positiv utvikling, er våkne mennesker som forstår mer av det store bildet, spesielt den anti-globalistiske bevegelsen bekymret for makten og innflytelsen disse to mennene har. De er en del av den samme elitegruppen som har presset på for en globalistisk agenda, som handler om å konsolidere makt og kontroll i hendene på de få.

 

Deres fokus på klimakrisen er bare et annet eksempel på dette. I stedet for å la nasjoner finne sine egne løsninger på miljøspørsmål, ønsker Gates og Støre å pålegge et globalt rammeverk som kun kommer de rike og mektige til gode. Denne tilnærmingen ser bort fra det faktum at ulike land har ulike behov og prioriteringer når det gjelder miljø.

 

Videre har Gates en historie med å presse på for teknologiske løsninger på problemer som kan løses på andre måter. Hans engasjement i helsesektoren har vært kontroversielt, og mange har anklaget ham for å bruke sin rikdom og innflytelse til å fremme sin egen agenda.

 

Det er på tide at vi begynner å stille spørsmål ved motivene til den globale eliten og deres allierte, som Støre og Gates. Vi må være på vakt og sørge for at deres handlinger er til beste for folket, ikke bare deres egne snevre interesser. Først da kan vi sikre en virkelig demokratisk og rettferdig verden.