Vesten på full fart inn i solnedgangen

Lykten.no

Lykten.no:

Klassisk endeligt

Vestens militære armeer har snart ikke flere soldater enn Frelsesarmeen i de respektive landene. Kunstig mat, «vaksiner», kjemikalier og «medisiner» gjør brorparten stridsudyktige. Det er bare rakettene tilbake. Vi er vitner til det klassiske endeligt alle tidligere verdensriker har nådd etter rundt 300 år i maktposisjon. Egypt, Assyria, Medo-Persia, Babylon, Grekenland og Romerriket forsvant – og nå er det høsten for oss også.

Tam-tam-trommer

Sang og dans, popmusikk, tamtam-trommer, underholdning, narkorus, løgnpresse, materialisme, turbogjeld, introvert selvdigging og virkelighetssøvn klemmer ut siste reminisenser av befolkningens tankerester. Å føle har overtatt for å vite. Apati har overtatt for handling.

Vestlig selvmord

Selv statsledere for ikke-vestlige «failed states» sitter bekvemt i sofaen og nærmest ler av Vesten når de intervjues av vestlige journalister. Mens de selvsikkert konstaterer at de er vitner til vårt kollektive selvmord. Hvorfor skulle de invadere Europa nå, når de like gjerne kan sitte stille litt til og snart spasere rett inn i de grønne, avindustrialiserte «paradisene» uten så mye som en sprettert med seg i håndbagasjen.

Nasjoner skal bort

Med viten og vilje destruerer vestens global-regissører, oligarker og en kuppet politisk elite hele det tidligere anglo-amerikanske verdensriket. Ved hjelp av en religionsliknende plan om å berge den fallerte vestlige kulturen. Nasjonalstatene skal følgelig bort fra kartet og konverteres til heteronomiske provinser uten selvråderett.

Agenda 2030

– For noe konspirasjonsteoretisk tøv, parerer kjøpte, betalte og narrede klakører. Da kan det i grunn være enklest å vise til regjeringens egne hjemmesider. Der finner du viktige deler av agendaen – kalt Agenda 2030.

(Skjermbilde / Regjeringen.no)

En narret befolkning

Det har også denne gangen vist seg å være piece of cake å narre flertallet av velgerne til å tro på utopiske profetier om jordens undergang forårsaket av alle de elementer som har gitt oss liv fra tidenes morgen. Bare vi utsletter oss selv så kommer paradiset…

Den nye helveteslæren

Plottet er som kuppet fra historiens verste dommedagspredikanter. Nå i moderne tapning og sofistikert til at våre største fiender er å finne i mat, varme, transport, hus, innpust og utpust. Ja livet selv skal visstnok være det farligste kloden har å by på. Men pussig nok går ingen av disse styrtrike svovel-predikantene inn for å starte oppryddingen med seg selv som forbilder.

«Fandens meisterstykke»

«Det må vera Fandens meisterstykke då han fekk heile politikken ombygd til si eige bruk», kunne forfatteren Arne Garborg like godt ha skrevet. Selv om det var religion han dømte nord og ned. For det er jo så man må gni seg i øynene når det går an å få en presumptivt oppegående befolkning til å tro at bare de gir fra seg absolutt alt forfedrene bygget opp av trygghet og velstand, frihet og fred, så redder vi oss selv fra angivelige, moderne helvetestrusler. Det hele servert oss av verdens mest velhavende føydalherrer i rollen som godtfolks frelsere.

Verden vil bedras

«Mundus vult decipi» – verden vil bedras – noterte den tyske forfatteren Sebastian Brant seg allerede i 1494 i sin bok «Narrenes skip». At intet er nytt under solen i så måte tør vel være ugjendrivelig slått fast i våre dager. På den bakgrunn er det ikke rart at den svenske forfatteren August Strindberg konkluderte: «Det är synd om människorna». For dit vi nå er kommet ser det ikke mørkt ut, men svart.

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar