Israel og Hamas – territorium eller religion

Lykten.no

Lykten.no:

Av Dag Myhre, tidligere pilot i SAS og kaptein i luftforsvaret, nå politikere for Norgesdemokratene i Oslo

Det finnes over 100 muslimske terroristorganisasjoner rundt om i verden. Boko Haram, ISIS, Al-Nusra, Azzam Brigades, Ansar al-Islam, Islamic Jihad, Mujahidin for å nevne noen få. Var angrepet på World Trade Center i USA av Al Qaeda på grunn av Israel? Var terrorangrepene mot Frankrike (5), Spania (1), Sverige (2), Danmark (1), Belgia (1), og Tyskland(3) og mange andre i EU i 2021 på grunn av Israel? Hva med Profetens Ummah og terrorangrepet i Oslo i 2022, der 2 ble drept og 21 skadet?

Trekker man linjer mellom disse punktene så er det ikke så vanskelig å se et mønster: Islam er i krig med resten av verden.

Krigen er religiøs og ingenting Israel kan gjøre overfor palestinerne vil bringe fred. Jødene har ikke noe annet sted i verden de kan være trygge, for nå har antisemittismen våknet til live igjen over hele verden. De som kjenner historien om Masada, vet hva jødene vil gjøre: Kjempe til siste mann. De lærte av 7. oktober hva som vil bli gjort med dem om forsvaret skulle svikte. En destruksjon av Israel vil gi Islam enorm selvtillit og drømmen om et verdenskalifat vil få ny næring.

En kultur som lærer sine minste barn til å hate naboen er det ikke mulig å få til fred med.

Norge er medansvarlig

Det som er ille er at Norge er medansvarlig i dette gjennom Oslo-avtalen og de astronomiske overføringene til palestinerne som bare går til våpen og ufattelig korrupsjon. Israel ville ikke forhandle med terrorister, men bare med ansvarlige nasjoner. Krisen kunne vært løst i avtaler mellom Israel og store arabiske land over hodet på palestinerne som bare hadde ett mål: «From the River to the Sea.» Dette kunne også skjedd med Abraham-avtalen, med dessverre fortsatte ikke Trump i Det Hvite Hus og da stoppet det opp.

Nå er det vanskelig å se en mulig løsning.

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar