USA: Myndigheter åpner for å legalisere avlivning av nyfødte barn inntil 7 dager etter fødselen

nononsensenews.org

Jeg skriver dette mens jeg kjenner en tåre presse på i øyekroken. Uansett, jeg får vel bare stålsette meg og få ut budskapet. Inni meg kjenner jeg både på en sterk forundring og ditto skuffelse over alle mennesker som ikke synes å la seg affektere av all ondskapen som nå omslutter oss. Jeg ser meg rundt og tenker «hvor kommer alle disse tomme kroppene i fra Hvor har det blitt av sjelen deres, som må ha bodd inni der ved fødselen?» Hvorfor reagerer ikke folk lengre? Det vil si, folk reagerer, men det skjer først etter at jeg har forsøkt å beskrive den ondskapen og galskapen som får lov til å skje rett foran nesene våre. Da blir øynene deres sinte og de går i strupen på meg. På meg, altså den som forsøkte si i fra. Jeg får feste min lit til at pendelen snart bare har én vei å gå, nemlig tilbake i retning av et ekte samfunn. Et samfunn og en tid hvor folks kropper igjen er bebodd av sjel, og hvor folk derfor er kloke og hjertevarme. Jeg tror oppriktig vi er på vei dit.

Til saken: I den amerikanske delstaten California ligger det et lovforslag på bordet. I dette lovforslaget tenker man å legalisere drap av nyfødte barn inntil syv dager gamle. Hvis du ikke tror meg, så ta en titt på lovforslag AB 2223 (backup her). Det har overskriften «reproduktiv helse». Her er det «interessante» segmentet fra lovforslaget:

Utdrag fra lovforslag AB 2223

I følge Store Norske Leksikon har det understrekede ordet ‘perinatal’ følgende betydning: «Det som gjelder svangerskapstiden etter 22. uke samt barnets syv første levedøgn». Fra punkt a) framgår det at det foreslås å frita den gravide for straffeansvar dersom hun avliver sitt eget barn opptil syv dager etter fødselen. «Angrerett» får plutselig en helt ny betydning… Fra punkt b) framgår det også at en person som hjelper til med å avlive dette barnet heller ikke skal kunne stilles juridisk til rette for det. Åh Gud hjelpe meg…

Advokater uttaler seg om AB 2223…

I tillegg oppdaget jeg en særs oppsiktsvekkende rapport på den amerikanske regjeringens nettsider, og dette gjelder «Lov om beskyttelse av levende-fødte spebarn» (backup her). I dokumentet (se seksjonen kalt «Purposes and summary») står det å lese at myndighetene annulerte en lov i delstaten Nebraska. Denne loven forbød å drepe et barn mens det ble født. Siden loven ble annulert, ble det juridisk åpnet for at barnet kunne bli avlivet («abortert») under fødselsprosessen. Forutsetningen for å kunne avlive barnet under fødselen, var at barnets hode fortsatt måtte være inni moren. Med hodet inni mor og resten av kroppen utenfor, kunne fødselslegen bruke en saks til å punktere barnets kranium bakentil og suge ut hjernen før det døde barnet ble forløst fra mor(!) Denne typen bestialitet er altså på bordet. Hjerteskjærende!

Det jeg har beskrevet her er hva jeg vil betegne som satanisk. Jeg finner ingen bedre beskrivelse. Hvor kommer et slikt tankegods og slike verdier i fra Hvem forfatter slike makabre lover? Hvem er menneskene som står bak? Er det de samme som har skapt situasjonen i Ukraina Og koronakrisen? Er det de samme som i skrivende stund ruller ut den diabolske FNs nye verdensorden (NWO)? Jeg tror nemlig det… Jeg er faktisk sikker på det! Det er disse demonene vi må kvitte oss med. Men, gledelig nok, er det nettopp det som skjer i disse dager… Vi kvitter oss med de, for vi står midt i en spirituell revolusjon. Det må bare toppe seg med galskap og lidelse før forløsningen skjer, men så kan vi endelig feire inngangen til en ny og gledesbetont æra i menneskets historie. Det er min overbevisning.

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Dette er jobben vår i disse tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på gruppene våre i sosiale media, og satser på at de som liker oss vil støtte oss frivillig. Bare slik kan vi holde det gående. Hvis du vil, kan du støtte oss via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ?

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews