Professor hevder at ikke-toksisk kreftbehandling både finnes og er det desidert beste!

nononsensenews.org
Nononsensenews.org:
Thomas Seyfried sier moderne kreftbehandling er en katastrofe, og at det finnes naturlige, effektive og billige alternativer…

Den skolemedisinske kreftbehandlingen er én av vår tids store tragedier, et giftig mareritt som ofte skader pasientene alvorlig. Det vil si, hvis pasientene i det hele tatt overlever denne behandlingen da. I mange tilfeller dør pasientene direkte som en følge av dette vanvittige behandlingsparadigmet diktert av skjæring, brenning og forgiftning. Det foreligger heller ikke gode grunner til å skulle finne noen god kreftkur heller. Det er nemlig investert enorme summer i utstyr og (påstått) kunnskap i forbindelse med den profitable skolemedisinske kreftbehandlingen vi sliter med nå, og noen ny terapiform tillates ikke å sparke beina under denne pengemaskinen. Tvert i mot foreligger det en mengde eksempler på at nye metoder blir sabotert og eliminert allerede i unnfangelsen!

Thomas Seyfried er professor i biologi ved Boston College University. Han har en Ph-D grad i genetikk og biokjemi, og står bak over 200 fagfellevurderte publikasjoner. I tillegg er han er forfatteren til boka «Cancer as a metabolic disease». Han sier det finnes naturlige, giftfrie metoder for å kurere selv såkalt terminal kreft, og at dette er eneste farbare vei. I det følgende beskriver han en slik metode.

Hva går denne metoden ut på? Jo, nå skal du høre… Først av alt: Kreftcellers næringsomsetning består av en fermenteringsprosess (gjæring). Gjæring er altså måten kreftceller holder seg selv i livet på. I den grad man kan snyte kreftcellene for råstoffene til denne prosessen vil man kunne drepe de. Kreftceller er nemlig lite tilpasningsdyktige, og vil ikke greie tilpasse seg og overleve uten sin favorittmat. Så hva er favorittmaten til kreftceller? Det er glukose (sukker) og glutamin (en aminosyre). Hvordan kan man snyte kreftcellene for glukose og glutamin? Jo, ved å vannfaste en måned! «Da dør man jo!» hører jeg deg rope nå. Neida, det gjør du definitivt ikke. Det er bare snakk om vilje til å ville gjennomføre, og hvis livet står på spill burde vel motivasjonen være tilstede.

Hvis du gjennomfører en måneds faste hvor eneste tilførte næringsmiddel er vann, vil kroppen gå tilbake til å forbrenne fettlegemer. Det var nemlig dette kroppen din gjorde den gang du ble født. Da var du en naturlig fettforbrenningsmaskin som slurpet i deg morsmelk med over 50 prosent mettet fett. (Ja, akkurat: METTET fett… Nettopp det vi har blitt forledet til å tro er livsfarlig for oss, men det er bare oppspinn). Derved snytes kreftcellene for sitt drivstoff og dør. Vi snakker her om naturlig kreftterapi uten noen form for bivirkninger – yay!

I videoen under redegjør Seyfried nærmere for dette temaet – en video på 27 minutter.

Thomas Seyfried forklarer hvordan man kan helbrede kreft naturlig og billig. Se videoen i full størrelse her.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, og her). Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Legg igjen en kommentar