Hele 15 tennisspillere har måttet gi seg i forbindelse med turneringen Miami Open 2022. Gjett hva disse spillerne har til felles…

nononsensenews.org
areNoe temmelig oppsiktsvekkende har akkurat funnet sted i tennisverdenen: 15 av totalt spillere har måttet trekke seg fra turneringen Miami Open. Blant disse 15 var Paula Badosa og Jannik Sinner, som var favorittene i henholdsvis dame- og herreklassen.

Badosa gikk gråtende av banen under kvartfinalen, mens hun klagde over sterke brystsmerter. Italienske Sinner måtte kaste inn håndkledet 22 minutter uti kvartfinalen for herrer. Motstanderen, Francisco Cerundolo, så Sinner bøye seg framover i smerte. «Det var veldig rart. Jeg håper han er ok, han er en stor spiller», uttalte Cerundolo.

Den mannlige verdenseneren, serbiske Novak Djokovic, fikk ikke delta som følge av manglende innreisetillatelse til USA.

Hva var felles for disse 15 spillerne? Du gjetta det nok: De var alle fullvaksinerte mot Covid-19. Djokovic var det ikke, og derfor fikk han ikke innreisetillatelse.

En sak som dette er selvfølgelig journalistisk dynamitt, men gjett hva… Massemedia unngår hele saken som om ingenting er viktigere. De store mediehusene må for Guds skyld ikke sette de hellige vaksinene i et dårlig lys, for da kan den økonomiske støtten fra Big Pharma raskt tørke helt ut..

Kilde: Planet Today

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Dette er jobben vår i disse tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på gruppene våre i sosiale media, og satser på at de som liker oss vil støtte oss frivillig. Bare slik kan vi holde det gående. Hvis du vil, kan du støtte oss via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ?

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews