Undersøkelse viser at korona-fullvaksinerte får livet forkortet med 25 år!

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Nononsensenews.org:

En oppsiktsvekkende undersøkelse konkluderer bl.a. med at korona-fullvaksinerte personer får levetiden dramatisk forkortet sammenlignet med uvaksinerte. De uvaksinerte løper ingen risk i denne sammenheng.

Josh Stirling, enn prisbelønnet forsikringsanalytiker, har sammenholdt offisielle amerikanske og australske helsedata fra den senere tid. Han fant at de vaksinerte får kraftig redusert levetid. Han fant også at skader forårsaket av vaksinen ikke synes å opphøre over tid, men fortsette videre inn i uoverskuelig framtid.

Fra undersøkelsen framgår det at muligheten for å dø økte med 7 prosent for hver mRNA-dose. De med fem doser var 35 prosent mer tilbøyelig til å dø i 2022 enn i 2021. Data fra Australia viste at gjennomsnittlig levealder for australske menn ligger på 80 år, noe som betyr at en fullvaksinert tredveåring kan påregne en levealder på maksimalt 55 år.

Australske data viste også at antall dødsfall i 2022 hadde økt med hele 5162 prosent fra tidligere år. Dette er mildt sagt alarmerende.

Til slutt er det verdt å poengtere at undersøkelsens resultater representerer det de har avdekket fram til nå. Det kan hende at framtidige data vil tegne et bilde av framtidsutsiktene til de vaksinerte som er enda mer dystert. Verdt å nevne er også at den nevnte undersøkelsen peker på en trend som gjelder globalt, ikke bare for USA og Australia. Uansett hva, mitt forslag må bli dette: Dropp vaksinen, eller, i det minste, dropp flere doser av den! Og for all del stopp galskapen ved å utsette barn og unge for den!

Kilde: Slay

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews
Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar