Galskapen er nå komplett: Den franske presidenten trakasserer folket han er satt til å tjene!

nononsensenews.org

Av Are.

areDen franske presidenten, Emmanuel Macron, har akkurat vært frampå med ganske sensasjonelle uttalelser. «Sensasjonell» i en negativ betydning av ordet. Macron sier rett ut at han tenker gjøre livet surt for uvaksinerte franskmenn.

I likhet med vårt eget norske statsoverhode er den franske presidenten bare en fotsoldat for maktkabalen bak FN og den nye verdensordenen (NWO). Ingen av disse to jobber for eget folk, men for nevnte maktkabal og dens ønske om å få den ekstremt hasardiøse koronavaksinen satt i armen på samtlige innbyggere. Og hvilket pressmiddel er vel bedre enn kravet om koronasertifikat for å kunne få tilgang på samfunnet? Så raskt koronasertifikatet har blitt etablert praksis, vil skrustikka strammes hardere og hardere, slik at du vil måtte forevise gyldig sertifikat for å de mest grunnleggende ting. Så som det å kunne besøke nærbutikken eller ta bussen. Og for å kunne ha en jobb.

Siden Macron er instruert i å få koronapasset etablert, og siden befolkningen nå er blitt såpass marinert i absolutt galskap forkledd som smittevern, vet presidenten at han vil komme unna med det aller meste. Fra 15. januar vil ikke uvaksinerte franskmenn kunne ta seg en kaffe på den lokale kaféen eller gå på kino. Macron vet godt at han kan tillate seg å trakassere de 5 millioner franskmenn som ikke har gått med på å ta vaksinen — og komme unna med det.
– Jeg vil virkelig gjøre de [uvaksinerte] forbannet, og vi vil fortsette med det — helt til slutten, sier Macron.

Nå skal det sies at Frankrike er ett av de landene hvor befolkingen har mønstret sterkest motstand mot politikken som blir ført. Blant annet skal politikere ha mottatt dødstrusler for å støtte Macrons iherdige innsats for å etablere koronasertifikat. Som et eksempel på motstanden Macron har i befolkningen, se følgende videoklipp. Det viser hva de franske bøndene mener om Macron-regjeringen:

Franske bønder viser hva de mener om Macron: Her dynkes regjeringsbygningen i hestemøkk…

Men, som sagt, til tross for betydelig motstand vet Macron akkurat hva han kan tillate seg uten å bli avsatt på stedet. Trolig vil det heller ikke ha så mye å si for hans presidentkandidatur i det kommende valget om 3 måneder. Mangelen på konsekvens skyldes i hovedsak at folk er totalt neddummet og hjernevasket, samt at valg er manipulerte. Uten unntak, både her i Norge og i Frankrike. Hvem får seg vel til å tro at en tilnærmet «nobody» som Macron — en tidligere bankier — kunne stige fra det store intet til maktens tinder for fire år siden? Og hvem får seg til å tro at Støre på ærlig vis ble stemt inn som statsminister?

Lagt til i ettertid: En kommentar til denne artikkelen, fra Anki. Vel talt!

Alternativt: Er det nå planen å gjøre Macron så upopulær, at han rett og slett erstattes? I så fall, vil denne nye kandidaten være ikke-menneskelig? Vil de erstatte ham med — giiisp — kunstig intelligens?(!) Utopisk sier du kanskje? «Folk vil da ikke godta å bli styrt av elektronisk programvare!» Joda, det kan nok virke drygt, men tør jeg minne om at nesten alle har gått med på å la seg genmodifisere på hasardiøst vis for å unngå et forkjølelsesvirus…? Jeg anser det derfor ikke for utopisk at det kan bli etablert en fransk regjering med kunstig intelligens i sentrum. Et globalt, teknologisk diktatur er tross alt akkurat hva maktkabalen har jobbet så lenge med å innføre, og vi er allerede dypt nede i en massepsykose spunnet rundt løgnen om et livsfarlig virus.

Jeg runder av denne artikkelen som om den var et eventyr, dvs. med en forsøksvis lærdom eller moral: franskmenn burde ta lærdom av erfaringen, og skjønne at det ikke nytter å bare si nei. Det samme gjelder oss alle, også nordmenn. Vi har nemlig vår egen NWO-puppet i Jonas Gahr Støre, hvor tydelig må det egentlig bli? Dette er tider for å komme seg ut av sofaen og ty til konkret, myndig handling… Skap nettverk, stå sammen og bidra med hver deres spesielle kompetanse! Parallellsamfunn er hva vi trenger nå. Tiden for «vil ikke» er forbi!

Kilde: CNN
Hovedillustrasjon: Are / gregroose@pixabay


Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin