PINLIG – Facebook tatt med buksene nede: Bedriver sensur kamuflert som faktasjekking !

nononsensenews.org

Av Are.

areNoen ganger kommer det ut saftige og særs avslørende nyheter, og dette er et eksempel i så måte. Denne saken dreier seg om at Facebook har forsøkt holde skjult beklemmende informasjon om Comirnaty, det vil si koronavaksinen produsert av legemiddelgiganten Pfizer, og uttestingen av den. Facebook har nemlig forsøkt å sensurere vekk en avslørende artikkel i det gamle og ærverdige, britiske, medisinske tidsskriftet BMJ (British Medical Journal). I BMJ-artikkelen framgår det at Ventavia, en av Pfizers under-kontraktører, har bedrevet grov malpraksis. Ventavias oppgave var å utføre studier av Pfizers vaksine. Dette har selvfølgelig svekket troverdigheten til Ventavias rapportering, noe som trolig også har gjort at pasientsikkerheten har blitt satt på spill. Jeg har skrevet om akkurat denne saken før, se her.

Etter at BMJs avslørende artikkel begynte å spre seg i sosiale media, tyder ting på at «noen» tok kontakt med Facebook. Denne «noen» har åpenbart bedt Facebook om å begrave BJM-artikkelen etter alle kunstens regler, og Facebook har vært lydhør. De som har forsøkt å poste den avslørende artikkelen til BMJ på sin Facebook-vegg, har hatt problemer med å få det til. Eller de har opplevd å få melding fra Facebook ala «utenfor kontekst… uavhengige faktasjekkere sier denne informasjonen kan være villedende». Facebook klargjorde i tillegg at de som forsøkte poste feilinformasjon gjentatte ganger, risikerte å få postene sine lavere rangert i nyhetsoppdateringen. Gruppeadministratorer mottok også beskjeder om at BMJ-artikkelen var «delvis usann». Etter dette opplevde brukerne å bli lenket videre til en artikkel hos Facebook-kontraktøren Lead Stories, en påstått uavhengig faktasjekker, som påstod at BMJs avsløring ikke stemmer. Problemet er at Lead Stories’ «mot-avsløring» ikke dokumenterer noe som helst, og derfor må regnes som bare en tom påstand.

facebook_cyborgI et åpent brev av 2. november, kom BMJs sjefsredaktør Fiona Godlee og påtroppende sjefsredaktør Kamran Abbasi med en instendig oppfordring til Mark Zuckerberg. De ba om at Zuckerberg umiddelbart stoppet sensuren av BMJ-artikkelen hvor Pfizer og Ventavia ble avslørt. Redaktørene forsøkte også å få Lead Stories til å korrigere sin påståtte faktasjekking, men Lead Stories nekter å lytte.

facebookSaker som dette har dessverre blitt normalen, og det viser bare hvor utbredt korrupsjon i virkeligheten er. Løgnbefengte sosiale media som Facebook har en enorm innflytelse på hvordan mennesker tenker om diverse tema, og disse mediene er til syvende og sist styrt av kreftene bak bankene og de aller største og mektigste kommersielle foretakene. Hvis man tror at Facebook er eid og styrt av Mark Zuckerberg, er man på fullstendig på villspor. Han verken eier eller styrer Facebook, men er en simpel «pin-up». Han får lov å bade i glansen ved å fremstå som den som skapte og eier Facebook. Sannheten er imidlertid en helt annen.

Det er et lite knippe individer som styrer og eier både de storindustrielle foretakene og aktører som Facebook. For å skjønne hvem disse individene er, kommer man langt med å følge alle små og store pengestrømmer. For disse pengestrømmene møtes øverst oppe i maktparaplyen, hvor Jordas skjulte, bittelille herskerklasse holder til. Og denne herskerklassen tar ikke hensyn til folks liv og helse. Tvert i mot, siden vaksinen mot Covid-19 er én av deres gullkalver, tillates det ikke at noe kommer i veien for salget av den. Ikke engang massedød og alvorlig sykdom, som denne vaksinen vitterlig forårsaker. Visse ting kan faktisk tyde på at nettopp sykdom og død er et fordekket mål med vaksinen mot Covid-19(!) Er massevaksineringen som nå pågår del av en depopulasjonsagenda?

Enn så lenge er det trist at folk løper uvitende for å få denne nåla satt i armen. Denne injeksjonen medfører en overhengende i fare for blant annet alvorlig hjertesykdom og død. Jeg synes det er spesielt trist med hensyn til alle de uskyldige barna som nå utsettes for dette. Foreldrene til disse barna kan ikke si at de ikke ble forsøkt advart. Blant varslerne har vi blant annet selveste Robert Malone, oppfinneren av teknologien bak vaksinen – sjekk hans korte redegjørelse her (video).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mye av tiden vår på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 0535062432 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! ?