Militær domstol har dømt Anthony Fauci til døden ved henging!

nononsensenews.org

areEn militær domstol på Guantanamo (Cuba) har nå funnet USAs nasjonale smittevernekspert, Antony Fauci, skyldig på en rekke punkter. Nå er han dømt til døden ved henging!

Før jeg skriver noe mer i denne artikkelen, vil jeg legge til at jeg ikke kan gå god for kilden her, Real Raw News (RRN). Informasjonen må derfor anses for å være «ubekreftet». Hvorfor bruker jeg da tid på dette, vil du kanskje vite? Jo, det er flere grunner til det. For det første får vi ikke vite noe virkelig substansielt gjennom massemedia. For det andre er det noe ved i budskapet til RRN som kan være sant. For det tredje inneholder reportasjene fra RRN ganske detaljert informasjon. For det fjerde er det faktisk en betydelig lesermasse som sverger til RRN. Uansett, ta dette for hva det er verdt… (Lenke til RRN-artikkelen nederst).

Anthony Fauci skal altså være dømt til døden, og domfellelsen spenner over et vidt spekter av forbrytelser: etter seks timers grundig bevisførsel ble han funnet skyldig i forræderi for profitt, forræderi mot den hippokratiske lege-eden, enorm lidelse, sykdom, død, utnyttelse av vanskeligstilte barn, og konspirering for å få forkastet Donald Trump som president. Sistnevnte ble gjort for å få inn en ny president som lettere ville gå med på vaksine-restriksjoner.

Etter at en konkret vitnehøring, ble det lest opp fire eds-svorne vitnesbyrd. I disse framgikk det at Fauci hadde advart disse fire menneskene mot å ta vaksinen mot Covid-19. Grunnen Fauci skal ha oppgitt var en lang liste over potensielt livstruende bivirkninger. I sine vitnesbyrd hevdet disse fire at de fryktet represalier fra Fauci dersom de hadde våget å gå ut med denne informasjonen ovenfor allmennheten. I det ene av vitnesbyrdene stod det: «Jeg er dypt lei meg for at jeg ikke har gjort noe for å stå fram. Dr. Fauci er en ondsinnet, arrogant, selvtilfreds, hevngjerrig person, og jeg er ikke i tvil om at han ville ha gjengjeldt ovenfor meg selv og familien min».

Under rettssaken skal Fauci ha sittet med munnbind og håndjern på. Ved siden av ham stod en marinevakt med ordre om å løsne Faucis munnbind dersom han rakk opp hendene og ville si noe. Og det gjorde Fauci, hvorpå han sa: «Siden jeg er her og representerer meg selv, har jeg ikke rett til å se mine anklagere?» Svaret fra viseadmiral Crandall i påtalemyndigheten lød som følger: «Du har møtt én. Disse dokumentene støtter hans vitnesbyrd. Hvordan føles det, nå, endelig, for deg selv å måtte adlyde et obligatorisk pålegg – munnbindet? Vi vet at du [tidligere] bare brukte et for syns skyld». Deretter festet marinevakten munnbindet på ham igjen.

Tidligere toppforsker Judy Mikovits har hatt en del med Anthony Fauci å gjøre under sin yrkeskarriere. I denne videoen forteller hun hvordan hun ble trakassert av Fauci og legemiddel-etablissementet for øvrig da hun skrev bok hvor hun avslørte de.

Etter en kort pause leste påtalemyndigheten opp finansielle data, som viste at legemiddelgigantene Pfizer, Johnson & Johnson og Moderna periodisk hadde overført store summer til en offshore-bankkonto som stod i Faucis navn. Disse beløpene skal ha begynt å komme inn på konto rett etter at FDA hadde godkjent hvert av disse selskapenes søknad om Covid-vaksinens nødsbruk. Underforstått at Fauci hadde påvirket prosessen som ledet fram til disse godkjenningene.

Viseadmiral Crandall i påtalemyndigheten leste deretter opp en rapport som konkluderte med at 63 kvinner og 24 kvinnelige pårørende hadde spontanabortert graviditet innen 21 dager etter å ha tatt enten første eller andre dose av vaksinen. Spontanaborten fant sted for 23 av kvinnene i første trimester, 15 i andre trimester og 25 i tredje trimester.

– Vi sendte denne rapporten til alle store mediehus i landet. Hvor mange nevnte saken? Ingen. Hvorfor? Fordi de enten respekterer eller frykter Doktor Død, sa viseadmiral Crandall.

Fauci forsøkte trekke rapporten i tvil, og hevdet at disse spontanabortene bare var tilfeldigheter (korrelasjon). «Minst 63 kvinner ville være uenige i vurderingen din,» sa viseadm. Crandall bryskt. «Marinevakt, sett munnbindet på mannen!»

Den avdøde (trolig drepte) forskeren Kary Mullis jobbet med Fauci, og framstiller ham som en kunnskapsløs svindler. Mullis sier det er skandaløst at Fauci bekler sin stilling.

Etter lunch fortsatte Crandall med be panelet gå gjennom en epost som Fauci hadde sendt til nå avdøde Deborah Birx. Han leste høyt: «Vi kan bli kvitt ham. Ignoranten forstår ikke engang grunnleggende vitenskap. Han er en vitenskapelig analfabet. Vi kan påvirke ham helt etter vår vilje, få ham til å si det vi vil at han skal si, og så blir han borte på et blunk.»

«Jeg er nysgjerrig, Fauci, hvem refererte du til i dette brevet?»

Marinevakten dro ned Faucis munnbind, men Fauci sa ingenting.

«Åh, kom igjen, arrestant Fauci. Jeg er sikker på at navnet hans får blodet ditt til å koke og…»

«Helvete… Trump! Hvem andre? Den dumme sønnen-av-en-ho….», svarte Fauci.

«Det er det vi kaller opprørsk konspirasjon og forræderi,» sa viseadm. Crandall. «Jeg antar at han ikke er så dum som du trodde – du er tross alt her.»

Deretter dreide saken inn på overgrep mot barn. Bilder ble framvist i rettslokalet, fra et voksent vitne som hemmelig hadde fulgt etter Fauci over lengre tid. Dette vitnet kunne presentere bilder av Fauci veldig tett innpå små gutter, som han også holdt i hånden (Fauci selv har bare døtre). Én av disse guttene, nå 14 år, ble deretter avhørt som vitne via Zoom-konferanse på Internett. Gutten ga uttrykk for et dypt hat ovenfor Fauci, som hadde bedt om å få berøre kjønnsorganet hans.
«Han [Fauci] dro ned buksene for å vise meg sin [kjønnsorganet] og tok tak i skrittet mitt. Jeg håper han kommer til å råtne,» sa gutten.

Den overordnede funksjonæren i panelet var en marineoffiser, og på dette tidspunkt rakk han opp hånden og sa: «Unnskyld meg, men vi har hørt nok. Vi finner tiltalte enstemmig skyldig på alle punkter og anbefaler at han får maksimal straff.»

«Da får det bli slik», sa viseadm. Crandall. «Den tiltalte, arrestanten Anthony Stephen Fauci, du er herved dømt til å henges etter nakken til døden. Straffen skal fullbyrdes én uke fra i dag, det vil si 26. april. Retten er hevet.»

Vel, så gjenstår det bare å se om denne reportasjen holder vann. Time vill sjåvv…

Kilde: Real Raw News.
Illustrasjon: NIAD (CC BY 2.0)

Vi trenger hjelp fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i ekstreme tider som dette, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews