Vil presidentsønnen og hans laptop fra helvete vise seg å bli det som frigjør oss?

nononsensenews.org

Av Are.

areStor ståhei etter at USAs ene presidentsønn, Hunter Biden, i april 2019 leverte inn sin laptop til reparasjon i Delaware i den amerikanske delstaten Ohio. Reparatøren, John Paul Mac Isaac, fattet mistanke til at laptopen’s innhold av bilder, finansielle dokumenter, eposter, tekstmeldinger etc. måtte bli gransket nærmere. Drøyt ett år senere, i oktober 2020, tok han kontakt med FBI. Mens jeg skriver dette gjennomgså Hunter Bidens PC fortsatt av etterforskere. Omkvedet fra det som har framkommet så langt forteller at oppdagelsene vil være i stand til å velte hele lasset for maktkabalen bak den såkalte nye verdensordenen (NWO).

Nå har flere detaljer begynt å lekke ut. Jack Maxey er en av etterforskerne. Han har gått i skjul et sted i Sveits, hvor han gjennomgår denne laptopen’s innhold sammen med et knippe juridiske eksperter. Maxey forteller at han har måttet gå under jorden for å føle seg trygg og kunne jobbe uforstyrret. I følge ham har de allerede funnet evidens for en rekke lovbrudd hvor bl.a. amerikansk nasjonal sikkerhet har blitt satt i alvorlig fare. Maxey beskriver lovbruddene som ekstreme.

Blant det som ble funnet på laptop’en har vi rundt 250 000 eposter og drøyt 300 000 fotografier. Mange av disse var trolig eposter og bilder som Hunter Biden trodde han hadde greid å slette, men som allikevel var tilgjengelige. Blant den granskede korrespondansen finner vi tekstmeldinger mellom Hunter Biden og Devon Archer, hvor sistnevnte har sittet sammen med HB i styret til det ukrainske energiselskapet Burisma. Archer har lagt ned sverdet og samarbeider nå etter sigende åpent med etterforskerne. Blant bildene skal det være mange av unge jenter, noe som kan hinte i retning av pedofili. Etterforskernes funn viser også hvordan Hunter Biden har brukt sin fars navn og posisjon for å få tilgang til store pengesummer i Europa. Maxey sier avsløringene bekrefter at vi har en kriminell, global konspirasjon inngått av makteliten, etterretningstjenester og kommunist-Kina.

Det har lyktes Maxey og hans team å avdekke at det amerikanske selskapet Metabiota er involvert i utviklingen av biologiske våpen i Ukrainas Vestlig-styrte våpenlaboratorier. Metabiota jobber «offisielt» med pandemibekjempning (skjønt reellt trolig pandemirealisering) og styres av det amerikanske forsvarsdepartementet, Pentagon. I følge Maxey foereligger det nå bevis for ekstrem korrupsjon på kryss og tvers, mellom høytstående amerikanske og ukrainske aktører. Blant de involverte partene er regjeringstopper i USA, og som Maxey sier bør ingen ledere i Washington forbli sittende etter disse avsløringene(!) Han mener også alle de amerikanske etterretningsbyråene «må kjøres over med en bulldoser» etter dette.

Victoria Nuland, det amerikanske utenriksdepartementets viseminister for politiske affærer, sier det ganske så rett ut her at Ukraina har biologiske våpenlaboratorier

Et voldsomt apparat har vært i sving for å holde lokk på denne saken helt siden den første gang kom til overflaten for cirka to år siden. Blant annet sørget Facebook-algoritmer for at trådstarter som omhandlet saken ikke ble spredd, og Twitter-brukere ble nektet å poste noe som helst med dette temaet. Etterretnings-topper har også forsøkt bortforklare realiteten av denne laptop’en fra helvete ved å betegne det hele som grunnløs, russisk propaganda. Nå som det viser seg at saken er høyst reell, er det verdt å spørre om dette vil få konsekvenser for disse etterretningstoppene. Og hva med Facebook/Twitter-Zuckerberg, vil det vanke konsekvenser for ham etter å ha bedrevet cover-up på denne måten? Tiden vil vise…

Det gledelige er at det synes å virkelig skje mye som tjener menneskeheten nå, hvor Hunter Bidens laptop kan vise seg å gjøre virkelig vei i vellinga! Yay!

Illustrasjon: Are.

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Vi trenger støtte fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Allikevel er vi, som dere, avhengig av midler til å holde det gående. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via

nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews