Nazi-bataljonen C14 – «Fordi vi har det gøy med å drepe»

Fred Johs Blogspot

DET NAZIFISERTE UKRAINA

Fred Johs

Publisert den 04.04.2022 kl: 23:00

Av Fred Johs

MARIUPOL En kort oppdatering den 05.04.2022 kl: 0040 i slutten av artikkelen

Som jeg har vært inne på i tidligere artikler vedrørende nazifiseringen av Ukraina, så er denne nokså omfattende. Jeg har tidligere nevnt egne sommerleirer for unge gutter og jenter i regi av AZOV Batalion (I dag en Brigade) som gjennom flere år nå har arrangert sommerleirer for barn – finansiert i hovedsak av USA – i Tillegg til oligarken og jøden; Igor Kolomoysky – som også finansierer «president» Zelensky.

«President» Zelensky – nr 2 fra venstre i bildet

En kanskje viktig artikkel å lese for dem som ikke kjenner historien: Ukraina – Donbass – Russisk Invasjon?

https://www.w3.org/WAI/tutorials/images/decision-tree

Her først en video fra en av sommerleirene til AZOV BATALION: Dette er barn som blir indoktrinert til å forherlige nazismen. Se bare på armen til dette barnet som allerede har fått tatovert Hitler-ørnen på sin arm, og en tato på halsen med teksten Azov.

I dag er mange av disse barna som ble filmet i 2015, terrorsoldater i Azov Batalion – og skyter for å drepe sivile mennesker over hele Donbass.

EN SPESIELL FILM FOR EUROPA [2015] POROSHENKO KILLS THE DONBASS PEOPLE – (Engelsk tekst i videoen nedenfor)

Verden må vite den virkelige sannheten om Ukraina! – Her er noe av innholdet:

Fra en Religiøs jøde – om folket i Donbass:

«Her spurte du – hvordan kan dette være? Vel… det er ikke bare en depressiv region, vet du?

Det er et så stort kompleks av problemer. Det viktigste er at det for eksempel bare er en vill mengde absolutt unødvendige mennesker

– men det viktigste å gjøre for øyeblikket, så grusomt det kan høres ut, det er en viss kategori mennesker som bare trenger å bli drept.»

Advarer mot sterke scener i videoen

Videoen starter med den yrkeskriminelle Oligarken, forsmådde politikeren og tyven som stakk av med alle gassmilliardene som ble ranet fra folket i Ukraina og som stjal pengene som det skulle betales for til Russland; Julia Timoshenko som beklager sin nød for ikke å bli hørt – hvor hun påpeker at både Poroshenko og dem andre, handler etter følelser…. La meg minne om at det var Julia Timoshenko selv som proklamerte om at alle russere må drepes og aller helst slippe en atombombe over landet for å være sikker (2014) Ca 3.55 min. ut i videoen ser du hvordan disse nazistyrkene fra både Azov Batalion og Prava Sector bombet Horlivka i 2014 – 2015 – og det pågår fortsatt.

Ca. 16.55 min. ut i videoen, kommer «erklæringen» fra denne religiøse jøden fra Kyiv eller Lvov.

  • «Her spurte du – hvordan kan dette være? Vel… det er ikke bare en depressiv region, vet du?
  • Det er et så stort kompleks av problemer. Det viktigste er at det for eksempel bare er en vill mengde absolutt unødvendige mennesker
  • – men det viktigste å gjøre for øyeblikket, så grusomt det kan høres ut, det er en viss kategori mennesker som bare trenger å bli drept.»

Nazi batalionen C14

Se Jevgenij Karas, lederen av Ukrainas nynazistiske terrorbatalionen C14s tale fra Kiev, 5. februar 2022. (engelsk tekst)

Jevgenij Karas, lederen av Ukrainas nynazistiske terrorbatalion C14s tale fra Kiev, 5. februar 2022.

Rett fra «hestens munn» fordriver han de mange narrativene presset av både høyre og venstresiden, mainstream-mediene og utenriksdepartementet.

  • Han påstår: – Ukraina blir bevæpnet som bønder i Vesten fordi «vi har det gøy å drepe»«Vi har startet en krig»
  • – «Vi har flest spyd (kastevåpen /håndvåpen) på det europeiske kontinentet»
  • – Den europeiske familien har allerede kollapset
  • Maidan ville vært en «homoparade» hvis ikke for nazistenes innflytelse
  • C14 signerte en avtale med Kievs byregjering om å patruljere gatene deres tidlig i 2018.

Måneder senere startet den en kampanje med pogromer mot romani-leire. «14» i C14 refererer til 14 ord skapt av den amerikanske nynazisten David Lane «Vi må sikre eksistensen til vårt folk og en fremtid for våre hvite barn.»

Andriy Parubiy, som fungerte som formann for Ukrainas parlament (2016-2019)
Oleh Tyahnybok – Dagens Leder av Svoboda

Det nynazistiske Svoboda-partiet ble medstiftet av Oleh Tyahnybok & Andriy Parubiy, som fungerte som formann for Ukrainas parlament (2016-2019) og ble ønsket velkommen i det amerikanske senatet av Bidens utenrikspolitiske mann Michael Carpenter.

Publisert 16. februar 2022 – Ukrainsk nynazistisk leder: «Vi er de eneste som er klare til å utføre Vestens oppgaver» Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba sa at landet hadde mottatt mer enn 1000 tonn våpen verdt mer enn 1,5 milliarder dollar fra vestlige partnere.

Denne sjarmerende karen, ble utnevnt til assisterende politisjef for politiet i Kyiv i 2014 av staben til Poroshenko og byregjeringen i Kyiv som styres av Azov tilhengeren; Vitali Klitschko

Aleksandr Nakonechny – Mayor of Karlovka in the Poltava Region

Den tidligere ordføreren i Karlovka, Aleksandr Nakonechny – (bilde til høyre)

Men selvfølgelig… Det er ingen nazister i Ukraina…

Du bør også lese denne artikkelen for å forstå hvilken galskap som foregår: – DE-NAZIFISERINGEN – AV UKRAINA

MARIUPOL

Oppdatering: Det er mange fanger fra de væpnede styrkene i Ukraina (264 personer) i Mariupol. De skriver at soldatene fra den 503. separate bataljonen til Marine Corps of the Armed Forces of Ukraine overga seg. Tok smarte valg og reddet livet deres

Leserne for selv gjøre opp sin mening om dette nazi regimet som fremdeles i dag kontrollerer Ukraina, og som støttes av det meste av Europa inkludert Norge. Kanskje det er en god grunn til at Russland til slutt måtte gripe inn?

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte fra kilden