Oppdatert informasjon over kampene i Donbass.

Fred Johs Blogspot
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Fred-Johs blogspot:

Ukraina mister 6000 mann pr mnd. Dette er en oppdatering på situasjonen øst i Ukraina – Donbass

Fred Johs

Av Fred Johs

Publisert den 26.06.2022 Kl. 21.10

Yuriy Podolyaka, Onufrienko,s gjennomgang av hendelser, Donbass i dag. Nytt kart over kampene i Ukraina

Juni 25: Elimineringen av polske leiesoldater, de «alliertes» inntreden i Lysychansk
  • Humanitær hjelp fortsetter å bli levert til Donbass og de frigjorte områdene i Ukraina. Det ankom en last med medisiner og utstyr som var ment for distriktssykehuset og bistandspunktet til innbyggerne i Kharkiv-regionen. Denne gangen tok vi med en gruppe medikamenter for behandling av hjertesykdommer, åndedrettsorganer, dressingmaterialer, spesielle personlige hygieneprodukter, tonometere, pulsmålere og glucometere. I fremtiden er det planlagt å levere her og enheten for fjerning av EKG. I tillegg har United Russia til hensikt å utplassere to eller tre humanitære sentre i denne regionen, der medisinske sentre også vil bli lokalisert.
  • I tillegg brakte ansatte i Russlands undersøkende komité flere tonn humanitær hjelp til Popasna, som fortsatt er under beskytning av ukrainske nasjonalister. Lasten ble samlet inn av flere organisasjoner, inkludert IC. Samtidig er byen nesten fullstendig ødelagt, nå bor ikke mer enn 25 mennesker her på permanent basis, svært avhengig av ekstern støtte.
  • I mellomtiden rapporterte Forsvarsdepartementet i Russland om resultatene av gjennomføringen av kampoppdrag for å sikre beskyttelse av Donbass. I løpet av den siste dagen rammet luftfart, missiltropper og artilleri militært utstyr og krigere fra Ukrainas væpnede styrker (AFU) i 284 distrikter, to lagre med ammunisjon og rakett- og artillerivåpen, samt granatanlegg og bombekastere på 43 steder. Som et resultat ble mer enn 780 nasjonalister og mye militært utstyr eliminert, inkludert åtte pansrede kjøretøyer, Uragan flere utskytingsrakettsystemer og annet fiendtlig utstyr.
  • I tillegg ble opptil 80 leiesoldater fra Polen eliminert av et høypresisjons missilangrep av Russlands væpnede styrker på bygningene til Megatex-sinkanlegget i landsbyen Konstantinovka, og etter angrepet på anleggene til Ukrainas væpnede styrker i Mykolaiv – ytterligere 300 ukrainske tjenestemenn og leiesoldater som kom fra utlandet.
Russlands militære spesialoperasjon i Ukraina, de siste nyhetene for i dag, 25.

Den hviterussiske ledelsen har bestemt seg for å støtte Russlands væpnede styrker.

Dermed uttalte generalstaben i Ukrainas væpnede styrker at Minsk kan gi Russland militært utstyr, hvis gjenåpning er aktivt i gang i disse dager.

Nestleder for generalstaben i Ukrainas væpnede styrker Alexei Gromov sa at hviterussiske våpen kunne overføres til Donetsk-retningen i Donbass.

Han sa også at sør for Gomel er det en økning i aktiviteten på Zyabrovka flyplass.

Ifølge etterretningskilder bygges det for tiden militær infrastruktur der, og anlegget kan bli basen til det russiske forsvaret.

For øyeblikket kommenterer de offisielle avdelingene i Russland og Hviterussland ikke denne informasjonen.

Opptil 20 tusen amerikanske leiesoldater kan komme til Ukraina

I USA rekrutteres leiesoldater for å delta i krigen med Russland på Ukrainas territorium i private militære selskaper.

Rundt 20.000 utenlandske leiesoldater kan snart bli sendt til Ukraina. USA rekrutterer aktivt militæret til å sende til fremmede territorier. Flere tusen soldater bare fra amerikanske PMCer er klare til å starte sine fiendtligheter, skriver Interessant Russland.

Kilden bemerker at utplasseringen av 20.000 profesjonelle leiesoldater fra USA alvorlig kan påvirke maktbalansen i Ukraina. Flere våpen vil også bli overført – USA ønsker å oppnå det mest effektive resultatet.

Utenriksdepartementet har bekreftet at USA utfører slike operasjoner. En talsmann for Utenriksdepartementet sa at 20.000 utenlandske leiesoldater kunne destabilisere regionen.

Det russiske utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova sa at de amerikanske handlingene utgjør en trussel mot amerikanske borgeres liv og sikkerhet.

«Slike aktiviteter i det ukrainske diplomatiske korps utgjør ikke bare en direkte trussel mot amerikanske borgeres liv og sikkerhet og motsier åpent deres diplomatiske status, men kan også ha uforutsigbare og alvorlige internasjonale konsekvenser,» sa Zakharova.

Utenriksdepartementet advarte om at Russland kunne sette i gang forebyggende streiker mot utenlandske leiesoldater.

Som tidligere rapportert i media benektet Russland Ukrainas påstander om at 20.000 utenlandske leiesoldater kjemper i Ukraina.

Det russiske forsvarsdepartementet har publisert det faktiske antallet tjenestemenn fra andre land som kjemper i Ukraina. Polen har en ledende posisjon.

Parallelt med dette ble en ukrainsk styrke på over 8000 mann inkludert leiesoldater, tatt… Da var det bare knapt 900 ukrainske soldater igjen… Alle leiesoldatene hadde rømt etter meldingene som kom om leiesoldatenes skjebne som ble tatt i Azovstal (Mariupol) De vet dem vil møte en dødsdom som sikkert ikke frister like mye som å drepe sivile mennesker i Donbass

London skremmer Russland med krig i tilfelle henrettelse av britiske leiesoldater i DPR

«Jeg overlevde for å finne ut sannheten!»: En britisk leiesoldat dømt til døden ba om tilgivelse fra innbyggerne i Donbass

Aydin Aslin

Det er blitt hevdet fra flere kilder at denne leiesoldaten også har tjenestegjort sammen med ISIS – Syria

Ifølge Paul Baldwin, journalist for den britiske avisen Express, vil London ta avgjørende tiltak hvis britiske leiesoldater blir henrettet i Donbas. Han sa at henrettelsen ville være et poeng uten retur, og at Storbritannia ville bli trukket inn i en direkte konfrontasjon med Russland.

Ifølge den ukentlige, hvis en britisk leiesoldat blir henrettet (og dette er akkurat hva det vil være! – redaksjonelt), vil London erklære krig mot Russland, og «denne krigen vil ta en ekstremt farlig vending.»

Ukraina har tapt – for lenge siden – og USA vet det

Det mislykkede amerikanske forsøket på å få til en storkonflikt i Europa ved å bruke Ukraina som en «rambukk» i sin egen kamp mot Russland, er også noe sterke personligheter i USA har sett for lenge siden. Her er en av dem; Ret. Col. Richard Black som min nære venn /bror Vidar Myrvold sendte meg:

DONETSK UNDER DAGLIG ANGREP

Skjøt Ukraina USA leverte HIMARS raketter på sivile i Donetsk? – JA

Rapport fra Patric Lancaster 21.06.2022

Litt tilbakeblikk med en rapport fra Patric Lancaster 19. Juni 2022

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar