– NÅR ELITEN – TERRORISERER – BEFOLKNINGEN

Fred Johs Blogspot

Når deler av befolkingen samtykker i denne helse terroren – da kan vi takke de skammelig journalistene som er elitens propaganda soldater

Publisert den 15.01.2022 Kl.

Fred Johs

Min gode venn Einar Jan Larsen, har noe å fortelle dere:

Einar Jan Larsen

13.01.2022 

NÅR ELITEN TERRORISERER BEFOLKNINGEN

Og når deler av befolkingen samtykker i denne helse terroren – da kan vi takke de skammelig journalistene som er elitens propaganda soldater, husk det når oppgjørets time kommer, for den kommer, det er allerede for mange vaksinedrepte til at ikke pendelen vil snu.

En gjennomgang av det såkalte korona-passet eller sertifikatet, som jeg foretrekker å kalle for passersedler:

1. HVA ER ET KORONASERTIFIKAT?

Illustrasjon av Einar Jan Larsen

Et koronasertifikat er et digitalt pass som viser vaksinestatus og gir tilgang til eller begrenser handlinger og aktiviteter for mennesker og grupper i samfunnet. Med innføring a vaksinepass legger vi grunnlaget for et samfunn basert på kontroll og utestengelse. Hvis et koronasertifikat innføres vil det være enkelt for myndighetene å koble det til andre databaser med for eksempel betalings-opplysninger, eller opplysninger som kreves for å komme i betraktning for ny jobb.

Apple og Google tilbyr å koble sertifikatet sammen med sine systemer gjennom Apple Wallet og Google pay.

I Norge tilbød Vipps seg å bruke sitt system for koronasertifikatet. Det kan altså bli mulig å koble sertifikatet opp mot betaling og banktjenester. Internasjonalt snakkes det om prosjekter hvor det digitale passet vil gi hver borger en status i et sosialt kredittsystem, og det jobbes aktivt med å innlemme alle borgere på jorden i systemer som ID2020 og Microsoft sitt Aadhaars system for digital valuta som prøves ut i India. Når alt er oppe og går vil de kunne skumme fløten av hver eneste transaksjon som finner sted på jorden og kontanter vil være en sagablått.

2. KORONAPASSET BESKYTTER IKKE MOT SMITTE MEN ER ET KONTROLLTILTAK

Illustrasjon av Einar Jan Larsen

Koronasertifikatet er ikke et aktivt tiltak som forhindrer smitte, noe også FHI sier til media. Det angir heller ikke om en person er syk eller frisk. Det er derfor ikke et smitteverntiltak men et kontrolltiltak. Ekstraordinære kontrolltiltak som koronasertifikat kan ikke erstatte gode smitteverntiltak. Husk at både uvaksinerte og vaksinerte kan bli smittet og smitte videre. I tillegg kommer det stadig nye varianter og effekten av vaksiner har vist seg å avta raskere enn antatt og er heller ikke effektiv mot nye mutanter. Det betyr at man jevnlig må ta nye booster-doser, i håp om å holde sykdommen på avstand i en kort periode. Men for lettere å forstå at disse passersedlene kun er et kontroll tiltak så kan en spørre seg: Har koronapass en hensikt dersom vaksiner virker? Så kan en spørre seg, har passet en smittedempende hensikt dersom vaksinene ikke virker?

Les også: – De eksperimenterer – Hvilken injeksjon som dreper best

3. DU KAN HA UGYLDIG KORONAPASS SELV OM DU ER VAKSINERT

Selv om du skal være fullvaksinert med to eller flere doser nå, vet vi i dag at du innen kort tid må ta nye doser for at du skal få beholde vaksinepasset. I flere land regnes man ikke som vaksinert uten tre doser, Israel ruller ut fjerde dose, og i Nederland snakker man om femte dose.

4. VAKSINEPASS – APARTHEID OG BRUDD PÅ NÜRNBERG-KODEN

Illustrasjon av Einar Jan Larsen

Det er svært mange som av forskjellige årsaker ikke vil ta vaksiner, noen kan ikke, pga. medisinske årsaker, andre ser at familiemedlemmer og nære skades for livet av vaksinene, mens noen må leve med sorgen etter dødsfall forbundet med injeksjonen, et tema som media stort sett holder tett opp, mens de er svært ivrige på å henge ut og nærmest spy på gravene til de som offentlig har tatt avstand fra Covid-pass og apartheid, og som har dødd.

Dette passet vil tvinge frem et sterkt segregert samfunn der en gruppe vil bli massivt diskriminert og regelrett tråkket på, og dette igjen vil gjøre at mange bryter samme og tar den potensielt dødelige mRNA «vaksinen» som i følge prestisjetunge the British Medical Journal ikke er en vaksine, men en genterapi.

Der vaksine-tvangen har blitt offentlig lov har små barn allerede blitt drept av vaksinene, en tysk lege har tatt livet av seg fordi han ikke ville være med på det han så, og i Tyskland tok nylig en hel familie selvmord pga. presset.

Barnepsykologer forteller om drastisk økning av selvmord blant barn, sterk økning av overgrep av ymse slag mot barn, enorm økning av rusmisbruk blant unge, osv. osv.

Små og mellomstore bedrifter går dukken, og OXFAM kan fortelle om at millioner av mennesker møter sultkatastrofer pga. lockdown og begrensninger på så mange felt.

Halve den Europeiske befolking lever under helse terroren, og de er da også ute i gatene i milliontall, men de skammelige journalistene, som jeg virkelig håper vil få livsvarig fengsel etter at dette er over, de sier intet.

Les også: SAKEN HELLIGGJØR ——– MIDDELET ——– SAKEN ER KONTROLL -MIDDELET = Plandemic. Løsningen = Quackcine

KORONASERTIFIKATET VIL GI OSS ET TOTALITÆRT SAMFUNN OG DET BRYTER MED ALLE PRINSIPPER VÅRT SAMFUNN ER BASERT PÅ

Illustrasjon av Einar Jan Larsen

Avslutningsvis vil jeg bare si at dette en svært skummel utvikling som vi MÅ si nei til, Eliten vil få full kontroll på oss når kontanter fases ut, noe Erna Solberg har sagt rett ut er deres plan.

Superborgerskapet vil med denne appen kunne spore oss over alt, og vite alt hva vi gjør dersom vi gir etter for dette såkalte vaksinepasset som ikke har noe med vaksinering å gjøre. Samtidig åpner det for at regjeringen kan bruke straffetiltak mot de som opponerer der det mest inngripende blir å rett og slett stenge tilgangen til den digitale valuta som vil være eneste betalingsmiddel.

Minst like ille er det at det bryter med alt som heter menneskerettigheter, det bryter med personvern, det bryter med Nürnbergkoden som skulle verne oss mot å bli gjenstand for medisinske eksperiment, og det bryter mot alle prinsipper som vårt samfunn er bygd på.

Stor takk til Einar Jan Larsen for sitt bidrag.

—-

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation

Your contribution is appreciated.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated.

Donate yearly

Les artikkelen direkte fra kilden