BUCHA – KRAMATORSK – MARIUPOL – Hva hendte egentlig?

Fred Johs Blogspot

20 NATO offiserer omringet i Mariupol – Vestlige medier og myndigheter – inkludert Norske – er igjen tatt med buksene nede. Det finnes ikke dekning for noen av de påstandene som de vestlige mediene frembringer – det samme fra våre myndigheter.

Fred Johs

Publisert den 11.04.2022 kl: 21:10

Av Fred Johs

Vil tro at en del oppegående mennesker allerede har fått med seg og oppfattet hva mediene driver med av fake informasjon. Skulle tro det var et lite håp om at folk etter vert hadde forstått at det å stole på de norske massemediene spesielt etter denne fake covid-19 pandemien, i det minste var kraftig redusert. Vel – slik ser det ikke ut til å være. Folket – sauene – fortsetter å forholde seg til den forhåndsprogrammerte propagandaen også i forholdet hvor målet er å sverte Russland for alt dem selv gjør galt.

BUCHA

Det er etter vert vell dokumentert, at hele episoden i Bucha, er rigget. Det var også et reportasjeteam fra

31.Mars: Det ble fra ordføreren bekreftet at de russiske soldatene hadde forlatt Bucha den 30. Mars. Ikke et ord om noen innbyggere som var skutt enten bunnet eller ikke i Bucha.

De bunnede likene som senere ble filmet bærer ingen preg av at har lagt i gatene i 4 dager, og er like rene og pene som om dem var plassert der for 5 minutter siden. Ikke engang blodflekker noen steder.

Kanskje disse bildene nedenfor som egentlig ikke var ment som bilder – men kom inn i kameraet til filmteamet som var der, kan fortelle noe.

Bildene som er fra et opptak, viser samme «liket» flytte på seg (etter å ha hatt hånden ute av posen for å klø seg) – altså en av statistene – med bare ca 2 sec mellomrom på opptaket.

Kilde: telegra.ph

Dem som faktisk var bunnet, var bunnet med hvite bånd på armen. Altså det var enten sympatisører eller i det minste vennligsinnede ovenfor russerne. Det er ikke bra ovenfor disse nazikreftene som kontrollerer Ukraina i dag. Da blir dem i beste fall skutt. Skjebnen pleier å være langt verre før dem tilslutt dør.

Enkle fakta å forholde seg til:

  • Russiske tropper forlot Bucha den 30. mars.
  • Ordføreren i Bucha – på video- , kunngjør at Bucha har blitt frigjort 31. mars, og det er ingen omtale av noen krigsforbrytelse. Ikke nevnt med et eneste ord.
  • Azov-bataljonen går inn i Bucha den 1. og 2. april.
  • Det ukrainske forsvarsdepartementet viser en video av russiske grusomheter 3. april – produsert av Azov Batalion sine mediakonsulenter
  • Russland ber FNs sikkerhetsråd om en grundig og uavhengig etterforskning av Bucha-grusomhetene, men Storbritannia blokkerer en etterforskning hele 2 ganger.
  • Hvorfor skulle Russland be om en etterforskning og Storbritannia ønsker å blokkere den begge gangene? Kanskje folk bør våkne og tenke litt selv?

Her en video fra en tidligere amerikansk soldat som har har et ganske så balansert og nøytralt bilde på hva som skjedde i Bucha.

– Videoen viser også opptak sannsynlig vis fra drone, som viser ukrainske tanks når dem entrer byen, og som skyter vilkårlig på bolighus nettopp i samme gate som viser opptaket for alle disse drepte sivile som Ukraina og vestlige medier senere hevdet var utført av russerne.

Debunking the New York Times’ Lazy Ukraine “Satellite Investigation”

Originalvideoen kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=7hGmc4UGfWs&t=947s og du vil finne linker videre for referanser.

Det har vært et stort antall provokasjoner fra AFU sin side.

De har allerede hevdet at russiske soldater skjøt sivile i Chernihiv, mens det russiske forsvaret ikke har vært i byen i det hele tatt…

Kramatorsk

Enda en «False Flag» operasjon fra ukrainsk side. Se bare på bildet nedenfor, og en forstår hvor denne jernbanestasjonen ble beskutt i fra. Altså fra et ukrainsk kontrollert område.

Missilet ble skutt ut fra Vasylkivske – et område som kontrolleres av Ukraina, ved Azov Batalion

Tochka-U missil finnes kun i det ukrainske forsvaret

Kramatorsk jernbanestasjon skutt på med en Tochka-U. – Ukrainske myndigheter rapporterer om et missilangrep på jernbanestasjonen i byen Kramatorsk – og Zelensky viser sine krokodilletårer for publikum og ber om mer våpen fra vest, og hele den vestlige delen av Europa svelger alt med hud og hår – inkludert våre Brusselstyrte parasitter i Norge som kaller seg politikere og er freidige nok til å omtale seg selv som en regjering for det norske folk.

Det er døde og sårede blant sivilbefolkningen. Det er ingen tvil om at denne situasjonen tragisk nok går utover sivile. Et av bildene viste restene av en Tochka-U-rakett.

For de aller fleste, og som faktisk ikke vet dette: La meg minne deg på at dette missilsystemet bare er i tjeneste ved Ukrainas væpnede styrker … Ikke noen andre steder.

Tochka-U-rakett.

Allikevel sitter nå FN’s sikkerhetsråd i møte akkurat nå, og forteller eventyr om at det er Russland som har utført også denne hendelsen også… Den ene representanten etter den andre (har dem på øret akkurat nå mens jeg skriver) forteller historier som ikke har hold i virkeligheten. Det er ganske imponerende av et internasjonalt «seriøst» organ som FN skal være.

Dette er en farse og ingenting annet. Her fremsettes påstander som for mange dager siden er «de-bunked» som falsk. Tross bedre viten, (burde ha) fortsetter dem å benytte slike argumenter om «krigsforbrytelser» som ikke hører hjemme i noen russiske styrker. Så godt kjenner jeg disse, at jeg kan si at dette er totalt fremmed for deres fremferd og deres velkjente menneskerespekt.

Det fortelles om seksualovergrep mot store deler av den kvinnelige befolkningen av Ukraina… Det fremsettes tårevåte påstander om at mulig opp mot 100 barn kan være drept etter Russlands innblanding i landet….

HVEM BRYDDE SEG???

Hva med de mange tusen barna som er drept i Donbass? Hva med de mange hundrede barna som er forsvunnet – stjålet – av de ukrainske styrkene siden 2014? Det er ikke en kjeft i FN som nevner disse ofrene med et eneste ord. Det er offisielt noe over 14.000 drepte i Donbass – det reelle tallet er godt over 20.000 drepte

Irlands representant klarte til og med å fremme denne «gravide» kvinnen (som er skuespiller) for å fortelle om Russlands grusomheter i Mariupol hvor hun «høygravid» måtte flykte fra sykehuset…. Hele denne bløffen ble også avslørt for flere uker siden, og det toppet seg med en video fra hennes egen blogg, hvor hun forteller virkeligheten. «Historien om luftangrepet som ødela fødesykehuset i Mariupol» var en provokasjon – og det var ingen luftangrep. Sykehuset var evakuert for lang tid siden og var omgjort til «festning» for «soldater» fra Azov og Prava Sector – den siste tvilen om iscenesettelsen ble fjernet via en personlig tale fra bloggeren og skuespilleren selv. Sjarmerende – men dette er nivået på FN sine representanter. Hvilken planet lever dem på?

Om det er Russland som er slike grusomme barbariske inntrengere som media og FN hevder – som både voldtar og dreper barn – kanskje noen da kan forklare hvorfor grenseovergangene til Russland fra Ukraina, er sprengt av ukrainske flykninger som vil til Russland? – Kanskje noen kan forklare hvorfor dem ikke klarer å få dem raskt nok over grensen og få dem integrert på verdig vis?

I FN’s Sikkerhetsråd sitter i dag UNICEF og forteller om problemer med å få delt ut humanitær hjelp og mat til innbyggerne i Kramatorsk. Jeg har aldri sett sett verken UNICEF eller Røde Kors eller andre vestlige organisasjoner noen steder i hele Donbass siden 2014 og de årene jeg selv har oppholdt meg der – og det er heller ingen av mine kontakter som kjenner til at dem er der heller. – Så hvor er dem? Det finnes ingen dokumentasjon på at dem noensinne har vært i Donbass i disse nå 8 årene.

Mariupol

Som jeg har skrevet om tidligere vedrørende teateret i Mariupol, ble nok heller ikke dette sprengt i stykker av verken russiske styrker eller styrker fra DPR.

Her en video som jeg har hentet via min gode venn Knut Lindtner og hans nettavis Derimot.no

Donbass – Azov blew up the Mariupol theatre – 20 March 2022

MER ENN 20 NATO OFFISERER TATT I MARIUPOL

Mariupol er som nevnt i tidligere artikler, en strategisk viktig – og også en viktig havneby for USA….

Flere dusin aktive NATO-offiserer ble omringet i Mariupol. Under det pågående angrepet på Mariupol falt flere dusin aktive offiserer fra NATO og europeiske land, som ikke offisielt er til stede på Ukrainas territorium, i en tett omringning.

Det viste seg at blant de omringede offiserene er soldater fra Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Polen, USA og Sverige (ikke NATO-medlem). For øyeblikket er det kjent at vi snakker om mer enn 20 utenlandske offiserer, så kan en jo spekulere i hva dem hadde der å gjøre.

Dette reiser en rekke spørsmål om offiserene ble sendt av NATO spesifikt for å hjelpe de ukrainske væpnede styrkene og nasjonalistene – eller mer korrekt; Nazistene fra spesielt Azov Batalion som har dominert området nå i flere år. Jeg vet, for jeg så også mer enn 20 norske der i 2017.

Som informasjons- og nyhetsbyrået Avia.pro klarte å finne ut, er en gruppe NATO-offiserer fullstendig blokkert på en av sidene til AzovStalbedriften.

Samtidig er det kjent om flere forsøk på å forhandle med utenlandsk militær, men nøyaktig hva forhandlingene endte med er fortsatt ukjent.

Den eneste kjente skapningen som kan stå oppreist uten ryggrad; Narsissisten Jens Stoltenberg

For noen timer siden (i går) kunngjorde den eneste kjente skapningen som kan stå oppreist uten ryggrad; NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg at NATOtropper ikke vil bli sendt til Ukraina, men lederen for den nordatlantiske krigsalliansen kommenterte naturlig nok på sin hjemmesnekrede engelsk, ikke dagens situasjon.

Se hvordan de «forferdelige» tsjekkerne og de «onde» russiske «okkupantene» frigjør folk fra kjellerne i Mariupol.

Odessa

Det ble i går tatt ut et nytt område med utenlandske leiesoldater.

Black Sea Bastion Coastal Missile System ødela vellykket et annet ‘ukrainsk senter for innsamling og opplæring av utenlandske leiesoldater’ som ligger i området rundt Krasnoselka, (kjenner ikke selv området) nordøst for Odessa. Antall utenlandske leiesoldater er foreløpig ukjent.

Videre:

Det russiske flyvåpenet har ødelagt fire S-300-bæreraketter levert til Kiev-regimet fra Europa. Det russiske forsvarsdepartementets talsmann Igor Konashenkov sa dette under en orientering. 11. april ødela høypresisjons sjø-avfyrte Kalibr-raketter i den sørlige utkanten av byen Dnepropetrovsk S-300 anti-fly missildivisjonsutstyr skjult i en hangar, levert til Kiev-regimet av et europeisk land, Sa Konashenkov. Han presiserte at fire bæreraketter ble ødelagt, og opptil 25 ukrainske soldater ble drept.

Det rapporteres også at i området rundt landsbyen Uspenovka ble radaren til S-300 SAM-systemet truffet.

8. april sa den slovakiske ledelsen at de hadde overlevert S-300 luftforsvarssystemet til Kiev. Samtidig sa den slovakiske forsvarsministeren Jaroslav Nagy at Bratislava i nær fremtid forventer at Washington skal levere det fjerde Patriot-luftforsvars systemet til Ukraina.

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte fra kilden