MARIUPOL – FRIGJORT for AZOV’s Nazistyrker

Fred Johs Blogspot
Treptower Park – Vitaly Kanunnikov © Rossa Primavera News Agecny

Byen Mariupol er frigjort, meldte Russlands forsvarsminister Sergej Shoigu til Russlands president Vladimir Putin 21.

Fred Johs

Publisert den 21.04.2022 Kl. 15:45

Av Fred Johs

Fikk en god følelse når jeg fikk denne meldingen for ca 6 timer siden. Har ikke fått noen «kontramelding» og derfor publiserer jeg denne. Dette gir håp til folket i Mariupol.

«De væpnede styrkene i Russland og styrkene i Donetsk-folkerepublikken har frigjort Mariupol,» Sa Shoigu.

Han bemerket at restene av nazi-enhetene gjemmer seg på Azovstal- fabrikkens (stålverkets) territorium, men de er helt blokkert.

«I dag er hele Mariupol under kontroll av den russiske hæren, Folkemilitsen i Donetsk-folkerepublikken, og territoriet til azovstal fabrikken (stålverket) med restene av nasjonalister og utenlandske leiesoldater som ligger [der] er sikret og blokkert,» Shoigu bemerket.

Ifølge ham har det russiske forsvaret åpnet humanitære korridorer for utgangen av sivile som kan være på plantens territorium fra 2 til 4 p.m. de siste dagene.

Shoigu bemerket at grupperingen av den ukrainske hæren med utenlandske leiesoldater på tidspunktet for omringelsen av Mariupol var ca 8100 mennesker«Under frigjøringen av byen mer enn 4000 eliminert, 1478 overga seg, den gjenværende grupperingen av mer enn 2000 er blokkert i industriområdet Azovstal Sa Shoigu.

Den russiske forsvarsministeren kalte også tidsrammen for at det vil ta troppene å fullstendig avvæpne grupperingen i industriområdet.

«Når det gjelder de som gjemte seg ved Azovstal-anlegget: [de] er grundig blokkert der og hele arealet rundt. Vi trenger omtrent tre-fire dager på å fullføre dette arbeidet på Azovstal,» konkluderte ministeren.

Kilde: Rossa Primavera News Agency

Dette betyr at det er slutt på terroren fra Azov Batalion – som frem til for kort tid siden hadde vokst til en gigantisk brigade. Disse er nå kraftig redusert – og i praksis isolert og kan ikke gjøre folket mer skade i Mariupol nå. Dette er gode nyheter for både folket som lever der, og for alle oss som har både venner og familie i området….

Dette stemmer rimelig bra med hva jeg skrev i denne artikkelen: – UKRAINA – Går det mot slutten nå? – Mye kan tyde på det –

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte fra kilden