Modernas «Omicron Booster» er forsynt med mRNA av et selskap tilknyttet CIA

Modernas «Omicron Booster» er forsynt med mRNA av et selskap tilknyttet CIA

Politikeren.com
Modernas «Omicron Booster» er forsynt med mRNA av et selskap tilknyttet CIA

Politikeren.com:

Read Time:5 Minute, 6 Second

Modernas nye «Omicron Booster» er godkjent for første gang, og den er i Storbritannia. mRNA er produsert av et ungt selskap med personlige bånd til CIA.

Hvor kommer innholdet av mRNA-vaksiner fra? Nå vet vi i det minste litt mer om det avgjørende budbringer-RNA. For Modernas nye «Omicron Booster» skal denne produseres av et selskap med personlige bånd til CIA.

Den første Omicron-boosteren

Det genetiske materialet, egentlig det sentrale elementet som skal beskytte mot Covid eller omicron, kommer fra selskapet «National Resilience». Det er et ganske ungt selskap, og dets bånd til amerikanske etterretningstjenester ble avslørt av Whitney Webb på onsdagens Unlimited Hangout .

Resilience, som selskapet vanligvis bare heter, signerte en avtale med Moderna i september 2021 om å produsere mRNA for Covid-produktene. Kontrakten løper over flere år. Produksjonen foregår blant annet i Ontario, Canada, men produktet går over hele verden. Denne uken fikk «Omicron Booster» sin første godkjenning over hele verden. Som med den første Covid-vaksinen, er det Storbritannia hvis godkjenningsmyndighet presser frem. Denne gangen til og med foran USA. Det nye Moderna-produktet skal nå beskytte mot de gamle Covid-variantene og mot Omicron. Det er i hvert fall salgssloganet.

Nyheten til “Omicron Booster”, som kombinerer Covid-vaksinen med formelen til den (ikke lenger dominerende) Omicron-varianten BA.1. kombinert? Produksjonsselskapet Resilience, som nå produserer genmaterialet mot begge variantene.

Omicron-delen av vaksinen hadde ikke gjennomgått en uavhengig studie før godkjenning, og vaksinen ble godkjent basert på en ufullstendig studie utført av Moderna. Dette er ennå ikke fullført, men ufullstendige data ble publisert i juni og juli. Igjen, disse har ennå ikke blitt publisert i et fagfellevurdert tidsskrift eller verifisert eksternt, selv om ingen bekymringer har blitt reist av den britiske regulatoren.

Den nye mRNA-leverandøren

Men tilbake til Modernas nye leverandør, National Resilience. Grunnlagt i november 2020, beskriver det seg selv som “et produksjons- og teknologiselskap dedikert til å utvide tilgangen til komplekse medisiner og beskytte biofarmasøytiske forsyningskjeder mot forstyrrelser.” De ønsker til og med å “gjenoppfinne” biofarmasøytisk produksjon og “demokratisere” “tilgang til medisiner” (tuller ikke). Resiliens forstår ikke «narkotika» som urtete, men snarere genterapi, eksperimentelle vaksiner og «morgendagens medisiner», som Webb oppsummerer.

For dette formål, da selskapet ble grunnlagt, investerte det aktivt i utviklingen av kraftige nye teknologier for produksjon av komplekse medisiner som vil bestemme fremtiden for terapeutika, inkludert celle- og genterapier, virale vektorer, vaksiner og proteiner .

Målet med “Resilience” er “å bygge et bedre system for å produsere komplekse medisiner for å bekjempe dødelige sykdommer” ble oppnådd kort tid etter. Nå er Moderna forsynt med messenger-RNA til den nye «Omicron Booster». Vestlige regjeringer har annonsert en storstilt vaksinasjonskampanje i høst, men hvordan de skal finne de nødvendige overarmene er tvilsomt.

Selskapet kjøpte først det første produksjonsanlegget i mars 2021. Hvordan får en så ung bedrift kunder som Moderna? I april 2021 kjøpte det så selskapet “Ology Bioservices”, som hadde mottatt en ordre fra det amerikanske militæret fem måneder tidligere. Det handlet om å behandle Covid med monoklonale antistoffer. Kontrakten var verdt 37 millioner dollar. Oppkjøpet ga også Resilience sitt første Biosafety Level 3-laboratorium, ” og muligheten til å produsere celle- og genterapier, levende virale vaksiner og vektorer og onkolytiske virus,” sa Webb. Et “partnerskap” med den kanadiske regjeringen fulgte i juli 2021.

Canadas minister for innovasjon, vitenskap og industri, François-Philippe Champagne, sa den gang at investeringen ville “styrke fremtidig pandemiberedskap” og hjelpe “bygge Canadas biovitenskapelige økosystem som en motor for vår økonomiske utvinning “. Mer enn 150 millioner kanadiske dollar ble investert i produksjonsanlegget i Ontario. I 2022 ble nye kunder annonsert, inkludert det amerikanske forsvarsdepartementet.

Webb oppsummerer “jobben” med spenst:

“I hovedsak annonserer Resilience som å tilby løsninger som gjør det mulig å produsere ‘futuristiske’ medisiner, inkludert mRNA-vaksiner, raskere og mer effektivt, med det tilsynelatende målet å monopolisere visse deler av bioproduksjonsprosessen. Selskapet ser også ut til å bli den foretrukne produsenten av mRNA-vaksiner og undersøkelsesmedisiner i tilfelle en fremtidig pandemi, som noen folkehelse-‘filantroper’ som Bill Gates sier er nært forestående.”

CIA-tilkobling

I tillegg, og dette er nok en spesiell ekstrahet – Resilience følger sine kunder gjennom offisielle godkjenningsprosesser. De personlige forviklingene til FDA og Resilience er absolutt en fordel. Og det er også personlige forbindelser til CIA.

Medgründer og investor Robert Nelsen avslørte i et intervju at «ideen» kom fra Luciana Borio. Hun er direktør for pandemiberedskap for Nasjonalt sikkerhetsråd. På tidspunktet for intervjuet var Borio også visepresident for In-Q-Tel. Det “non-profit selskapet” gir venturekapital til unge bedrifter. Den får budsjettet sitt fra CIA.

Under Trump-administrasjonen fungerte Borio som “direktør for medisinsk og biologisk beredskap ved National Security Council og fungerende sjefforsker ved FDA fra 2015-2017.” En grei karriere.

Not Resilience sin eneste forbindelse til amerikanske etterretningsbyråer. Styremedlem Drew Oetting er også en av grunnleggerne av 8VC, en av hovedinvestorene. Han grunnla selskapet sammen med Joe Lonsdales. Webb: «Lonsdale var med å grunnlegge, sammen med Peter Thiel og Alex Karp, Palantir, et CIA-frontselskap og etterretningsbyrå som er etterfølgeren til DARPAs kontroversielle masseovervåkings- og datautvinningsprogram Total Information Awareness (TIA). I tillegg har Oetting tidligere jobbet for Bill Gates’ aksjefond.»

Den tidligere SPÖ-stjernen Laura Rudas jobber på Palantir. Tidligere kansler Sebastian Kurz byttet som kjent også til Peter Thiel. Han er nå global strateg for Thiel Capital. For noen dager siden ble det kjent at Sebastian Kurz nå investerer i en app for å oppdage hudkreft. Kort fortalt skal det kun investeres 2 prosent. Men han er nok ikke dårlig informert og vet kanskje at appen kanskje må tjene større etterspørsel i fremtiden.

Er du fornøyd med innholdet som deles på politikeren kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Les artikkelen direkte på Politikeren