– KRIGEN ER STARTET – I FRANKRIKE

Fred Johs Blogspot

Og den vil spre seg raskt – også til Norge

Fred Johs

Publisert 12.12.2021 Kl. 22:30

Av Fred Johs

Da ser det ut til at KRIGEN har startet – og vi er mange som har advart om at dette vil komme som en konsekvens av våre myndigheters forsøk på å kneble folket og ta fra dem friheten. At det starter i Frankrike, er ingen overraskelse – dem finner seg ikke i hva som helst.

Dette vil spre seg raskt, kanskje først til Østerrike, så kommer nok Tyskland, Italia, Spania, Belgia, Nederland osv.. så videre til Danmark og til de baltiske landene – og da tar det ikke lange tiden før vi har borgerkrig her i landet også.

Så hva bør folket gjøre her i landet? – Forberede seg, hamstre og sikre seg selv og sine – for dette kommer ikke til å bli pent.

This image has an empty alt attribute; its file name is war-in-france.jpg

Myndighetene har nå tråkket over en grense for folkets tålmodighet i Frankrike, og vi kjenner situasjonene i de andre landene også. Så det vil ikke ta lange tiden nå før det eksploderer. Trykk på bildet for å komme til videoen.

Litt av bakgrunnen finner du her:

VI KOMMER IKKE TILBAKE TIL NORMALEN

———————–

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation

Your contribution is appreciated.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated.

Donate yearly

Les artikkelen direkte fra kilden