«NATO» har bombet Belgorod Russland

Fred Johs Blogspot
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Fred-Johs blogspot:

Ukraina er ikke noe selvstendig land. Det har dem ikke vært siden statskuppet i 2014. Det er USA og NATO som trekker i trådene og kontrollerer landet. Vladimir Zelensky er bare enda en løpegutt for «eierne» av landet på samme måte som Petro Poroshenko var.

Fred Johs

Av Fred Johs

Publisert den 03.07.2022 Kl. 20.00

Det er USA og angrepsalliansen NATO som kontrollerer Ukraina sine beslutninger på alle plan – og spesielt militært. USA fikk full kontroll over landet ved å gjennomføre statskuppet i 2014 og sette inn sine egne nikkedukker som ville følge ordrene fra sine nye sjefer på andre siden av Atlanterhavet.

Det er USA / NATO som velger målene og får utkommanderte ukrainere til å trykke på knappen. Landet er full av offiserer fra USA og resten av NATO og de er ganske desperate nå for å få Russland til å starte en fullskalakrig mot Ukraina og forhåpentligvis dra resten av Europa inn i en storkonflikt alla WW3. La oss håpe at russerne klarer å besinne seg og ikke la seg rive med.

I Belgorod nådde de foreløpig dødstallene fra rakettangrepet fra MLRS fra Ukraina fem personer – bilder og videoer fra fra angrepet..

Foreløpige tall på ofre:

Det er registrert fem døde og to personer ble fraktet til sykehuset. En mann og et barn på 10 år. Mannen er alvorlig skadet.

All medisinsk hjelp er gitt. For øyeblikket er det informasjon om fem døde, skrev Gladkov (Guvernør) Det undersøkes i de ødelagte husene for å se om det er flere ofre.

Tidligere sa guvernøren at en rekke kraftige lyder fant sted i Belgorod. Ifølge foreløpige opplysninger jobbet luftforsvaret effektivt i byen. 11 boligblokker er delvis ødelagt. De fleste missilene ble avskjært i luften før dem fikk gjort noen skade.

Oppdatering 03.07.2022 kl 22.18:

Det var klasebomber som ble benyttet mot Belgorod også – slik vi har sett så mange ganger tidligere i hele Donbass.

Artikkelen vil bli oppdatert.

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar