Ladies and gangsters!

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

Kupp uten blodsøl

Manipulatorene har nøye lært av tidligere tiders totalitarister og gjør ikke de samme feilene som Hitler, Stalin, Mussolini, Mao og Franco m.fl. Uten nevneverdig blodsøl påkaller ikke dette synderlig oppmerksomhet i det tabloide MSM, og går derfor tilsynelatende glatt under radaren. Akkurat som her hjemme.

Michelangelo

Man må nesten ta av seg hatten for politiske lurendreieres regi inntil nær sagt minste detalj. Her har de fremste tenketanker gjort jobben sin grundig. Og som maleren Michelangelo så viselig påpekte:

-Det er bagatellene som skaper fullkommenhet, og fullkommenhet er ingen bagatell.

Motstand eliminert

Så er da også viktigheten av det som nå utspiller seg dramatisk mye farligere for verden enn samtlige terrorinspirerte regimer til sammen – ever. For skal vi tro globalelitens egne ord og visjoner – og det gjør vi – er det selveste verdensherredømmet som skal etableres. Og da helliger denne hensikten et hvert mega-skittent triks. Alle elementer som kunne utgjort motstand er snart enten pløyd vekk eller kjøpt og betalt til taushet. Klassisk mafia fremstår som de reneste søndagsskolebarn hva trusler og utpressing angår.

Individualister taper

Lykten har lenge fortalt i detalj hva som ligger foran oss. Det har etter hvert andre alternative kanaler også turt å sette ord på. Men nasjonkonservative individualister makter i mindre grad å slå seg sammen til slagkraftig samarbeid. Det ligger naturlig nok i frihetslengtende individualisters mentale håndbagasje. Venstresiden derimot er av politisk natur kollektiv, og drar derfor lasset sammen på en helt annen måte der de med enkle slagord lar seg dupere. Flertallet vil derfor bedras gang på gang og historiens brølere ser ut til å være uten ende.

Ny slip of the tongue?

Vel, så gjenstår da trolig åpningstalen til Joe Biden når nye fire år står for døren etter nyttår. Tør vi håpe på en ny slip of the tongue når papa Joe i tradisjonell forglemmelse innleder med:

-Ladies and gangsters!

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar