I Italia går demonstranter ut i gatene mot krig, NATO og USA – arrangert av venstre

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 36 Second

En stor demonstrasjon mot krigen i Ukraina fant sted i Verona i helgen. Men skylden ble ikke lagt på Russland, men på NATO og USA. Overraskende nok er ikke arrangørene fra høyre, men fra venstre, noe som tyder på at globalistene gradvis mister støtten fra sine kjernetilhengere.

I Verona var det et stor demonstrasjon mot krigen i Ukraina i helgen. Men skylden ble ikke lagt på Russland, men på NATO (North Atlantic Treaty Organization) og USA.

Overraskende nok er arrangørene ikke fra høyre, men fra venstre, noe som indikerer at globalistene nå gradvis mister støtten fra sine kjerneminions.

Mange mennesker i NATO – landet Italia har ikke noe ønske om krig. Militæralliansens rykte der har nok betraktelig lidd. Sist lørdag marsjerte en stor folkemengde gjennom gatene i Verona for å uttrykke sin misnøye med det de kaller NATO-krigskrig. I prosessen sang folk «NATO NATO-attentat» (NATO er en morder).

Mer informasjon om rallyet, som fant sted 7. mai under slagordet «La guerra e la follia distruggono l’economia» (Krig og galskap ødelegger økonomien), finnes på den italienske nettsiden ‘L’Arena’.

Dette slagordet handler på ingen måte bare om krigen i Ukraina. Også i Italia merker folk allerede de første effektene av den truende alvorlige økonomiske krisen. Arrangør er komiteen “Verona for frihet / Verona per la Liberà”. En uttalelse sier: “NATO sender det ukrainske folket til massakre “. Dette er i hovedsak den samme gruppen mennesker som er kritiske til Corona-fortellingen og tvangsvaksinasjoner.

I tillegg indikerte demonstrantene sympati med «Let’s go Brandon»-bevegelsen i USA, og bannere med «Fuck Joe Biden» kunne sees.

Demonstrasjoner fant allerede sted i flere byer i Italia i begynnelsen av april. Som venstresiden “Red Flag News” rapporterte, sang tusenvis i Verona: “Italia ut av NATO og krigen.” I Genova var slagordet “Marsj for fred, mot våpen.” Våpenleveranser til Ukraina ble også kritisert.

Les artikkelen direkte på Politikeren