Hvordan de greier skjule vaksinedødsfall blant babyer…

nononsensenews.org
areNederst finner dere en video som jeg tenkte bruke til å belyse et ekstremt betent anliggende. Jeg tenker nå på hvordan det medisinske kartellet — altså dette kartellet som kontrollerer skolemedisinen og legemiddelindustrien — har greid å skjule vaksinenes skadelighet i så mange år. For sannheten er at vaksiner har vært en helsekatastrofe i alle de år de har eksistert(!) Vi aner rett og slett ikke hvor mange dødsfall og tilfeller av alvorlige bivirkninger (les: livsødeleggende sykdommer) som det globale vaksineprogrammet har forårsaket. Årsaken er at dette blir forsøkt skjult.

Andrew Moulden var en medisinsk-faglig tungvekter, og han var temmelig krass i sine uttalelser angående vaksiner. Han var tydelig på at INGEN kunne motta en vaksine uten å bli skadet i én eller annen utstrekning. Moulden viste hvordan tegn på vaksineskader kunne avsløres via mikro-lammelser i ansiktsmuskulaturen. Disse lammelsene var da bare vitnesbyrd om langt større, ledsagende skader som f.eks. autisme eller annet. Moulden døde på mystisk vis i en alder av 49 år, trolig myrdet slik folk av hans kaliber gjerne blir. (Brandy Vaughan var en annen vaksine-varsler som også døde høyst uforutsett i ung alder).

Hvordan greier de skjule vaksinedødsfall? Jo, én av metodene er diagnosen kalt SIDS. Det står for Sudden Infant Death Syndrome. På norsk: Plutselig spebarn-dødssyndrom. Her forsøker man altså å si at for de aller minste blant oss, spebarn, så kan det være umulig å bestemme noen presis dødsårsak. Da blir det gjerne bare kalt SIDS, og verdig med det. Og dette godtar tydeligvis slike som meg og deg, men også medisinere(!) Slik går det til at disse giftige vaksinene slipper unna med å drepe mengder av småbarn. Det må stoppe! Her er to tvillinger som døde tre dager etter at de hadde fått en vaksine satt:

Begge tvillingene døde 3 dager etter vaksinen ble satt… Men si for Guds skyld ikke at det var som følge av vaksinen, for da kan du raskt ligge tynt an…

Fra før har jeg skrevet om trillinger, hvor alle tre ble autistiske rett etter trippelvaksinen MMR hadde blitt satt. Årsakssammenhengen kunne neppe blitt mer åpenbar enn i dette tilfellet.

I disse dager har det medisinske kartellet satt inn et høyere gir, for nå foregår det et regelrett massemord via vaksinen mot Covid-19. Disse røde tallene holdes skjult for oss på forskjellig vis, men heldigvis finnes det måter å finne ut sannheten på. Lytt f.eks. til det denne direktøren for et britisk begravelsesbyrå sier:

Begravelsesbyrå-direktør John O’Looney er rystet over den voldsomme økningen i antall begravelser rett etter at vaksineringen mot Covid-19 begynte….

Det er viktig å være klar over hva som faktisk skjer, for deretter å kunne adressere problemet. Det globale vaksineprogrammet er noe vi nå trenger å sende på historiens søppeldynge. Idéen om at Gud sklei da han lagde det menneskelige immunforsvaret, og at vi derfor er avhengig av en ekstremt primitiv vaksineteknologi, er rett og slett absurd!

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Dette er jobben vår i disse tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på gruppene våre i sosiale media, og satser på at de som liker oss vil støtte oss frivillig. Bare slik kan vi holde det gående. Hvis du vil, kan du støtte oss via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ?

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews