Totalberedskapskommisjonen ber det norske folk om å være forberedt på en forsyningskrise…

nononsensenews.org
Nononsensenews.org:

Nå begynner sannelig beskjedene i rikspressen å bli ganske så tydelige. I dag, mandag 5. juni 2023, skriver Dagbladet at Totalberedskapskommisjonen har bedt det norske folk om å være forberedt på en forsyningskrise.
– Tiden for å prioritere sikkerhet og beredskap er nå, sier tidligere forsvarssjef og leder for kommisjonen, Harald Sunde.
– Vi må alle ha våre beredskapslagre, legger han til.
Kommisjonen mener vi må bygge en motstandsdyktig og utholdende befolkning, samt at lokalt og regionalt nivå i beredskapen må styrkes, pluss at det nordiske beredskapssamarbeidet må utvides.

Faksimile fra Dagbladets artikkel

Det er især forsyningen av mat og energi det fokuseres på, og folk bes følgelig om å ha ekstra forråd av mat og alternative energikilder.

Hvorfor skriver jeg dette? Jo, det er for å minne folk på det helt elementære men (tydeligvis) også helt utenkelige, nemlig at den nedadgående spiralen i den globale samfunnsforvaltningen er intendert. Hadde det vært menneskevennlige krefter som styrte, ville vi beveget oss i retning av mer frihet, mer kreativitet, mer glede, mer overskudd mentalt og økonomisk osv. Men det er ikke tilfelle nå. Vi går stikk motsatt vei, og Jordas nasjoner er på god vei til å bli nye kommunist-Kina med total overvåkning og vanvittige sosiale restriksjoner. De som står bak ønsker å dominere, og følgelig er det friheten de er ute etter å ta fra oss. Hvorfor dette er så forbannet vanskelig å skjønne, ja det undrer jeg meg over. (Pssst, hva annet skjedde vel under svindelen kjent som «koronakrisen»? Et frihetsran av dimensjoner!)

Da jeg og Kiri var på Kypros for 3 år siden, kom vi i snakk med de unge på den nordlige, tyrkiske halvdelen. De sa i klartekst at de ikke ønsket noen deling mellom nord og sør, dvs. mellom grekere og tyrkere, men derimot å leve sammen som brødre og søstre slik de gjorde før 1974. Disse unge forbannet sine politiske ledere, som skapte dette uvennskapet. Og DER er vi ved sakens kjerne: det er de politiske lederne og deres oppdragsgivere i den internasjonale maktkabalen som er problemet til syvende og sist. Det er disse som ønsker å ta fra oss friheten vår og dominere oss fullstendig. Som brekkstang bruker de bl.a. bankene sine (pengesystemet) og det militært-industrielle komplekset til å ta oss ned. Og folk er for programmerte og oppspist av en «lille-meg-tankegang» til at vi greier og tør gjøre motstand. Men kanskje i morgen, for det skjer en folkeoppvåkning nå. Hey, kanskje denne saken om økt beredskap kan bidra til at enda flere får hodet opp av sanden?

Kilde: Dagbladet.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, og her). Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Legg igjen en kommentar