FDA tvinges nå til å avsløre alle Pfizer-vaksinedata NÅ — 75 år før tiden!

nononsensenews.org

Av Are.

areSist torsdag beordret den texanske, føderale dommeren Mark Pittman det amerikanske legemiddelverket, FDA, til å frigi alle detaljer i prosessen som ledet fram til lisensieringen av Pfizers vaksine mot Covid-19. Før dette hadde FDA blitt idømt å forevise disse opplysningene basert på en såkalt FOIA-forespørsel, dvs. en «informasjonsfrihets-forespørsel», framsatt av en gruppe leger og vitenskapsmenn. De krevde tilgang til 450 000 sider som omhandlet Pfizer-vaksinen. FDA estimerte den gang at det ville ta over tre kvart århundre(!) å framskaffe informasjonen, noe som er fullstendig absurd. Er det noe de forsøkte skjule her? Men heldigvis beordret Pittman en framskynding av denne frigivelsen med drøyt 75 år.

I rettsdokumentene står det at retten «konkluderer med at denne FOIA-forespørselen er av overordnet offentlig betydning». FDA viste imidlertid til underbemanning på sitt FOIA-kontor, og hevdet at de hadde kapasitet til å gjennomgå og frigi kun 500 sider per måned. Men den texanske retten beordret FDA til å overlevere 55 000 sider hver måned. Det betyr at alle Pfizers vaksinedata skal være offentlig tilgjengelig innen 8 måneder fra nå.

Så fremt FDA og Pfizer greier levere, og så fremt ikke noe holdes tilbake her, vil man trolig ha eksplosivt lesestoff kommende sommer.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin