Hva er egentlig sant om pressens dekning av Palestina-Israel konflikten, før og nå?

nononsensenews.org
Nononsensenews.org:

La meg aller først gjøre det klinkende klart at jeg ikke leser aviser. Jeg følger heller ikke «nyhetssendinger» på tv. Vel, ikke annet enn rent unntaksmessig. Dette er et bevisst valg fra min side, siden jeg positivt hevder å vite at såkalte «nyheter» skremmende ofte er rene fabrikasjoner. Især når det kommer til politisk ladde temaer som Palestina-Israel konflikten. Disse fabrikasjonene er ment å skulle påvirke folk til å tro noe bestemt, som oftest helt feil, om et bestemt tema. (For flere detaljer, se f.eks. her). Hvis jeg allikevel noen gang skulle gå inn på sidene til NRK Nett-TV, så er det i all hovedsak for å sjekke hvilke løgner etablissementet vil ha oss til å tro på akkurat nå. Ofte dreier løgnene seg om forsøk på å skape folkelig støtte for rene angreps-kriger og massemord framstilt som «vestlig frigjøring». Ta Libya-krigen som et prangende historisk eksempel i så måte.

Vel, hva med Palestina-Israel konflikten? Hva kan vi egentlig stole på når det kommer til pressens rapportering rundt dette temaet? La meg minne på om at den palestinske bosetningen ble drevet fra sine hus etter land-annekteringen i 1948 , og deretter forvist til det ufruktbare ørkenområdet Gaza. Her har palestinerne måttet bo under komplett uverdige forhold siden den gang. Siden nevnte annektering har palestinerne også blitt systematisk trakassert og gradvis frastjålet mer av sitt anviste geografiske område. Parallellt med dette har Israel stått bak et regelrett folkemord, hvor palestinske kvinner, barn og menn har blitt drept for fote. Tiår etter tiår. Små provokasjoner fra de trakasserte palestinerne og Hamas, har blitt besvart med teppebombing fra israelske jagerfly og tanks. For å lage et bilde på hva som her har skjedd, tenk deg at noen kom og banket på døra di for så å bryskt hive deg ut. Du ble forvist til garasjen, mens de selv bosatte seg i huset ditt. Okkupantene nøyde seg ikke bare med det, nei, de brukte garasjen din som lager for tingene deres. Slik ble plassen din inni garasjen stadig mindre. Dersom du forsøkte mukke ovenfor dette overgrepet, kom de ut og torturerte deg. Eller de gjorde det av med deg, enkelt og greit. Det kan duge som en enkel allegori ovenfor det som faktisk har skjedd i denne konflikten.

Men nå: Hvem er egentlig «Hamas»? Det er etter hvert flere kilder som har gått ut med samme informasjon som den irske senatoren David Norris. Sjekk hva han sier her (spesielt ved tidspunktet 1:20):

Spiss ørene og hør hva Norris sier her, spesielt ved tidspunktet 1:20. Han har selv bodd i Israel, og kommer her med særs sensitiv informasjon. (Backup av video her).

Hvis vi legger til grunn det Norris (og flere andre) sier her, nemlig at Hamas er en israelsk kreasjon, hva betyr det? Jo, det betyr at den israelske sionistledelsen kan iscenesette provokasjoner hvor Hamas angriper israelske mål, for så å ha grunn til å drepe palestinske sivile for fote. Alt dette på falskt grunnlag, «gjort i selvforsvar».

Hvem lagde hvem…?

Som nevnt er det sionister som styrer Israel (i tillegg til USA, Storbritannia osv.), noe som betyr at det er sionister som styrer narrativet i den vestlige rikspressen. Deriblant det som skrives om konflikten mellom Israel og Palestina. Det betyr at når du og jeg får informasjon om denne konflikten gjennom Dagsrevyen eller Aftenposten, så er det det sionistiske narrativet vi blir servert. Jeg våger påstanden om at dersom rikspressen forsøker trå utenfor oppmerket sti her, så ville pressestøtten gå rett ut av vinduet.

Kritiske røster har allerede dokumentert hvordan informasjon perverteres når det kommer til denne konflikten. Tall snus fullstendig på hode, og løgn-narrativet styrkes ytterligere når meningsløse «grasrotorganisasjoner» som MIFF (Med Israel For Fred) blir opprettet. MIFF er trolig bare enda en sionist-kreasjon.

Video: Gravejournalist Allison Weir gir oss her et blikk inn i hengemyra av propaganda som eksisterer rundt denne konflikten. Her tar hun en titt bak alle overskrifter, og eksponerer hvordan vestlig rikspresse våger presentere grove løgner som objektive nyheter. Det meste er snudd fullstendig på hodet… (Se video i full størrelse her).

Til slutt, bare for å besvare spørsmålet i overskriften: Hva er egentlig sant om pressens dekning av Palestina-Israel konflikten, før og nå? Svaret er: Forbløffende lite.

Video: Her er David Icke. Ja, akkurat, «han tinnfoliehatten» som har snakket om menneskelige reptiler og andre rariteter… Jeg våger påstanden om at Icke er en av de mest troverdige stemmer vi kan lytte til der ute hvis målet er å ta rede på hva som egentlig skjer. Ikke bare i forbindelse med denne konflikten, men «generelt». Icke er en briljant etterforsker og pedagog. Enjoy! (Se i full størrelse her).

Hjelp meg å spre budskapet!

Jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at jeg lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Mitt ønske er å være med å skape et nytt og bedre samfunn, og jeg har gjort dette til en sentral del av mitt virke i ekstreme tider. Jeg lar alle få gratis tilgang til stoffet jeg lager, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, her,her, her og her). Hvis du vil hjelpe å holde bloggen og informasjonsvirksomheten gående, tar jeg imot frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne dette stoffet i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i No Nonsense News’ Facebook-gruppe her og Mewe-gruppe her. Dere finner No Nonsense News også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Legg igjen en kommentar