Fred-Johs blogspot: Kyiv planlegger å bombe Europas største ATOMANLEGG i dag/natt 5. Juli

Fred Johs Blogspot

Fred-Johs blogspot:

Det er fremkommet etterretnings informasjon som bekrefter meldingene om en sannsynlig sabotasje utført av Kyiv regimet, på Europas største atom anlegg i Zaporizhzhya – og samtidig selvfølgelig legge skylden på Russland

Fred Johs

Av Fred Johs

Publisert den 05.07.2023 Kl. 16.30

Som mange av mine lesere og følgere allerede kjenner til, har jeg vært syk i lengre tid (siden 21. sept. 2022) og er det fortsatt. Vil allikevel forsøke å levere noen artikler fremover.

KYIV – UKRAINA sine planer om å bombe Europas største ATOM anlegget i Zaporizhzhya

Det er meldt at Kyiv allerede i går koblet ut strømmen som leveres fra atomanlegget i Zaporizhzhya NPP fra den eksterne hovedstrømforsyningen: stasjonen opererer fra en reserveledning, sa rådgiveren til sjefen for «Rosenergoatom» Karchaa

Det er videre meldt av fremkommet etterretnings informasjon at Kyiv regimet vil angripe /bombe Europas største atom anlegg i Zaporizhzhya NPP ved bruk av høypresisjons våpen og droner, Rosenergoatom – (en del av den russiske stats atomenergibyrå av Rosatom)- sa sjefen og rådgiveren Renat Karchaa – og samtidig selvfølgelig legge skylden på Russland.

Kyiv har i forkant også utført beregninger for nedfall av radioaktivt materiale etter en eventuell bombing av atomanlegget NPP Zaporizhzhya, og kommet frem til av om vindretningen er riktig i noen dager /uker, vil dette ikke få spesielt store konsekvenser for den vestlige delen av Ukraina.

Ukraina har også planlagt å bruke ammunisjon med utarmet uran (radioaktivt avfall) fjernet fra sør Ukraina NPP og droppe dette via fly fra den 3. Juli

Vladimir Zelensky

Denne opptrappingen har selvfølgelig sammenheng med NATO sitt toppmøte neste uke, hvor Ukraina med kokainhodet Zelensky desperat forsøker å få «verdens» oppmerksomhet og masse mer dollar fra gavmilde Europeiske land med Norge som best i klassen på det å gi bort folkets penger – så multimillionæren og oligarken Zelensky har noe mer å fylle lommene med.

Vi kjenner jo til hvem som trekker i trådene til denne marionetten som sitter i Kyiv, og om planene faktisk settes ut i livet, skal en vite at det hele er organisert og beordret fra USA /NATO med krigsforbryteren Jens Stoltenberg som sendebud.

For USA, UK og NATO – er IKKE en fred målet. Målet er ødeleggelse av Russland på bekostning av Ukraina og det ukrainske folket. En kan legge til; det ukrainske folket som er igjen i landet… Knapt 14 millioner – resten finner en i Russland som har tatt i mot den største andelen, og ellers i Europeiske land.

Sist de ukrainske nazistyrkene forsøkte seg på bombing av atomanlegget i Zaporizhzhya, klarte de russiske styrkene å forhindre en katastrofe som ville berørt hele Europa. Men slike ubetydeligheter snakker ikke den vestlige pressen noe om. Du kan gå inn å lese denne artikkelen som gir et rimelig godt innblikk i hva som skjedde for knapt et år siden: Kokainhodet Zelensky bomber fortsatt Europas største atomkraftverk


Hvorfor gjør vi dette?

På FNs rådsmøte – Max Blumenthal :

Den amerikanske journalisten Max Blumenthal – på FNs rådsmøte:

Hvorfor gjør vi dette?

Hvorfor frister vi atomødeleggelser, oversvømmer Ukraina med moderne våpen og saboterer forhandlinger på hvert steg.

Militære kirkegårder i Ukraina ekspanderer nesten like raskt som herskapshus og strandeiendommer i Nord-Virginia til Lockheed-sjefen Martin Raytheon, og ulike Beltway-entreprenører som høster fra det nest høyeste nivået av militære utgifter siden ww2.

Dette er de virkelige vinnerne av proxy-krigen i Ukraina, ikke vanlige ukrainere, amerikanere eller russere, eller europeere, for den del.

Mens ukrainske menn blir revet fra gatene og sendt til fronten, økonomisk og politisk forbundet arkitekter bak denne proxy-krigsplanen om å gå gjennom svingdøren for å høste ufattelig fortjeneste når tiden deres i Biden-administrasjonen er ute.

For dem betyr det å løse denne territorie-tvisten gjennom forhandlinger slutten på melkekua på nesten 150 milliarder dollar tildelt Ukraina.

Dette rådet er forpliktet til strengt å kontrollere og begrense USA og den ulovlige militære formasjonen kjent som NATO

journalisten Max Blumenthal – på FNs rådsmøte

———————–

Du kan også følge Fred JohsTelegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot