AZOVSTAL HAR FALT – Det betyr slutten for Kyiv og Zenensky’s ledelse.

Fred Johs Blogspot

Fred-Johs blogspot:

Azovstal (Mariupol) er nå mer eller mindre tømt for nazistene fra både Azov Regiment og Aider Batalion. Dette var Zelensky’s fremste «soldater» og stolthet som «kjempet» for sin nazistiske ideologi i Ukraina – innlemmet i Nationalguarden sent i 2014 av Petro Poroshenko.

Fred Johs

Publisert den 19.05.2022 Kl. 17.00

Oppdatering vedrørende Mariupol og Azovstal

Av Fred Johs

Stålverket i Mariupol har falt – det vil si at nazistyrkene har i hovedsak kapitulert og overgitt seg til styrkene fra DPR og de russiske styrkene (men ikke helt enda). Jeg beskriver disse som nazistyrker, for at det er det dem er – rene nazister og ingenting annet.

Dette har ingenting med den ordinære ukrainske styrken eller det utkommanderte forsvaret å gjøre – og som heller ikke opptrer på denne bestialske måten som disse – fristende å si – udyrene gjør.

Et slikt nederlag for Zelensky, vil han neppe overleve som presidentfigur – til det er han under et for sterkt press fra Prava Sector og Azov Brigade (eller mer rett å si Azov Regiment) for ikke å glemme, at han heller ikke har klart å oppfylle amerikanernes befalinger og ordrer. Dette ender i tragedie for Zelensky.

Det er tusener av vitner som har beskrevet hva som har skjedd gjennom disse 8 årene med terror, voldtekter, plyndring og dreping av sivile – både barn, kvinner og eldre i hele Mariupol. Det er hundredevis av savnede barn som sporløst har forsvunnet fra hele Donbass under denne tiden.

Mc. Caine her sammen med Mikheil Saakasjvili fra Georgia som nå er fengslet

Noen er funnet i undergrunner i Odessa – i fangenskap i regi av Mikheil Saakasjvili og hans kone, fra den tiden han var borgermester i Odessa. Bare i Odessa Oblast var det forsvunne mer enn 250 barn på kort tid under hans styre…. Tilsvarende saker er også avdekket i Georgia hvor han var president, og disse sakene er også under etterforskning. Mikheil Saakasjvili er for øvrig fengslet i Georgia og siktet får både forræderi og økonomisk svindel – en siktelse som vil bli utvidet til misbruk og handel av barn.

Azovstal: Det er nå rapportert at om omkring 1700 mann og kvinner fra i hovedsak Azov Regiment og Aider Batalion – i tillegg til en del US og NATO offiserer, også fra UK – har kommet til overflaten og overgitt seg til styrkene fra DPR og de russiske styrkene. Det ble tidligere i dag rapportert om at dem antok ca 500 igjen under bakken. Nå er estimatet endret og det antas nå at det kan være så mange som 1000 mann igjen i ruinene og katakombene – rapporterte en nær venn og offiser til meg i dag fra DPR. Resten forventes å komme opp i løpet av kvelden eller natten.

Her er mer fra Patric Lancaster:

Så hva skjer egentlig nå når Azovstal har falt?

Ordføreren i Mariupol har bestemt seg for å sanere resten av anlegget, fylle det igjen og bygge en gigantisk park på grunnen (arealet er bort i mot 5 kvadrat kilometer) Han vil gjøre dette til minne om alle de torturerte drepte både barn og voksne i Mariupol – ikke minst for alle de savnede barna…..

Neste store slag kommer i

– eller er allerede i gang – Avdeevka (Avdijivka) som er et annet slikt sted – et industriområde rett nord for Donetsk (litt sør/vest for Gorlovka (Horlivka) og som også er godt befolket – Her er det en gruve som sørger for all råmaterialet til Azovstal og er den største kullgruven i hele Europa. Mer om dette kan du lese her: DONETSK – GORLOVKA – MARIUPOL – AVDEEVKA

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot