Doc-TV LIVE 23.11.2021 Du må overgi deg eller kjempe

DocTV

I morges fanget vi opp et strømbrudd i Oslo som rammet togtrafikken. Det er ikke første gang, men da vi skulle ta toget til Oslo kl. 16.00 og det fremdeles var store forsinkelser, begynte vi å lure. Ett tog til Skien, passasjerer som skulle videre til Asker, ble bedt om å gå av på Oslo S. På tavla inne i hallen lyste «innstilt, innstilt, innstilt» mot alle menneskene som var desorienterte. Hva er det som skjer? Holder Oslo på å bli et tredje-verden-land?

Vi konstaterer at de åpne grensene betyr nettopp dét: at det blir flere brudd, mer unormalitet, og det grønne skiftet vil selvsagt akselerere utviklingen.

Også kulturelt og politisk snur vi 180 grader. En lærerinne på en skole i Holbæk nord for København trodde det var ytringsfrihet i Danmark og ville gjerne undervise elevene om ytringsfrihet. Men da Samuel Paty ble drept, fikk pipen en annen lyd.

På åtte år er Danmark totalt forandret. Nå er det venstrefløyen og islam som bestemmer og har sjaltet ut demokratiet eller gjort det til sitt domene.

Vi skifter over til USA, der en BLM-tilhenger drepte fem og såret 40, men det får vi ikke vite av mediene, hverken i Norge eller i USA.

Hvor lenge finner folk seg i det?