Doc-TV LIVE 20.01.2022 He is dead but he won’t lie down

DocTV
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Rebecca er nylig kommet hjem fra Skien og forteller om en innsatt som sier han ikke får kommunisere med medier som Document, Resett og Rights.no fordi de ligner for mye på hans meningsunivers. Samtidig lar den samme kriminalomsorgen Breivik snakke tre timer til offentligheten og hans tidligere advokat Geir Lippestad mener at han bør få uttale seg om sitt politiske syn. Det er vanskelig å spore noen god vilje bak et slikt utsagn.

Breivik er en stor belastning på de etterlatte. Nå har offentligheten med egne øyne fått se hvor gal han er, men de som ville ha ham kjent tilregnelig synes fortsatt å håpe på at han kan brukes til å sverte høyrefløyen. Dermed må de la han slippe til. Men skal dette sirkuset bli en årlig forestilling? Det er uverdig.

Vi drøfter sider ved Breiviks sak.

Del 2:

Erik Selle er leder for Partiet de Kristne, PDK. Han vil gjerne gjøre en forskjell. For noen uker siden stilte han opp på pressekonferanse med leder for Demokratene, Geir Ugland Jacobsen.

Vi vil gjerne vite mer om forskjellene på den kristne fløyen: Det er to aviser, Dagen og Vårt Land. Vårt Land er en tapt sak. Vebjørn Selbekk spiller også mer opp til dagens rette mening. Nylig kritiserte han kristne ledere som ikke ville ta vaksinen.

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar