Doc-TV LIVE 16.12.2021 Sentrering

DocTV

Se regler og informasjon for chatten under beskrivelsen.

Et uttrykk som brukes om kunstig intelligens og roboter er «sentrering». Det vil si at det syntetiske mennesket blir et ego. Det vil være en sjokkartet opplevelse for et menneske å stå overfor en annen skapelse som bruker «jeg».

Dette er en drøm som dagens elite arbeider for å realisere. Det er knyttet til deres ønske om å leve evig.

Det finnes en annen sentrering og det er Jesus Kristus. Vi sentrerer våre liv rundt Jesus og det beskytter oss mot å bli dratt inn i den falske sentreringen.

Vaksinetvangen har en del slike konnotasjoner. Selv etter at det ble klart at vaksine ikke beskytter, fortsetter myndigheter og medier å tvinge folk til å vaksinere seg. Presset blir bare hardere og et nei respekteres ikke. Prisen for et nei er utstøtelse.

Regler og informasjon for chatten:

Vi oppfordrer alle som deltar i chatten om å holde seg til temaet som diskuteres under sendingene. Dette er for at alle skal kunne få en så god opplevelse som mulig. Etter en advarsel fjerner vi personer som mobber eller oppfordrer til vold. Vi ønsker å bevare ytringsfriheten. Det blir opp til hver enkelt deltager om de ønsker å ikke høre fra andre deltagere ved å mute deres kanal. Det kan gjøres ved å trykke på de tre prikkene til høyre for kommentaren og velge “Mute”. Med det ønsker vi alle en hyggelig chatteopplevelse.