Derimot: Larry Johnson til FNs sikkerhetsråd om North Stream sabotasjen: Følg pengene! – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Larry Johnson snakker til FNs sikkerhetsråd

Av Knut Lindtner

Etter avtale med Larry Johnson har vi fått anledning å publisere hans materiale fra hans hjemmeside https://sonar21.com/. Vi har publisert en rekke artikler fra han det siste året og noen av den har vært lest av et stort publikum. Han kommenterer en rekke aktuelle begivenheter med innsiktsfulle bemerkninger naturligvis med mye erfaring og kunnskaper som tidligere CIA-analytiker.

Videoen under er fra hans fremføring nylig for FNs sikkerhetsråd hvor han gir forsamlingen noen råd om hva som er essensielt i etterforskningen av sabotasje-sprengningen av North Stream-ledningene i Østersjøen. Han sier ikke noe om hvem han tror står bak sabotasjen, men antyder at minst en stat må ha bidratt siden aksjonen er en omfattende og svært krevende operasjon.

Han viser også til Seymour Hersh sine avsløringer (som pekte på Larry Johnson sitt hjemland USA som ansvarlig for sabotasjen), men nevner aldri USA med navn.

Han noterer at tidligere terrorhandlinger alltid er meget grundig etterforsket, f.eks. Lockerbie-saken der Pan AM 103 falt ned i Skottland i 1988. Men med North Stream har alle involverte vestlige land etter en viss tid opptrådt som det tre apene: Hører ingenting galt, ser ingenting galt, sier ingenting galt.

Larry Johnsons erfaring med tilsvarende etterforskning, selv uten tilgang til hemmelig materiale, er at det er mulig å finne frem til svært mye av det som faktisk har foregått. Hans råd til forsamlingen er følgende: Følg pengene!

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar