mRNA-vaksinene er ikke trygge for gravide. Mange spontanaborter i etterkant av vaksinering av gravide.

Derimot.no

derimot.no:

2433 døde babyer i VAERS (rapporteringssystem for vaksinebivirkninger i USA) samtidig som en annen studie viser at mRNA vaksiner ikke er trygge for gravide kvinner

Det er nå registrert 2433 fosterdødsfall i VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) fra gravide kvinner som har blitt injisert med en av  Covid-19 sprøytene.

De aller fleste av disse har vært etter Pfizer-vaksinen(1862 dødsfall) og Moderna-vaksinen(656 dødsfall).

Det har vært flere fosterdødsfall i de siste 11 månedene etter Covid-19 sprøyter enn det har vært i de mer enn 30 seneste årene etter alle vaksiner (2198).

Forrige måned (oktober 2021) innrømmet New England Journal of Medicine at den opprinnelige studien som ble brukt til å rettferdiggjøre  CDC (Centers for  Disease Control and Prevention, U.S.A) og  FDA (The Food and Drug Administration, U.S.A) i å  anbefale vaksinene til gravide kvinner var feilaktig. 

Siden den gang har forskere i New Zealand gjennomført en ny studie  på de opprinnelige dataene , og konkludert med følgende:  En re-analyse av disse tallene indikererer en kumulativ forekomst av spontanaborter som varierer fra 82% (104/127 ) til  91% (104/114) , 7-8 ganger høyere enn resultatene til de opprinnelige forfatterne.

Og likevel fortsetter CDC og FDA å anbefale vaksinene til gravide kvinner, selv om en korrekt analyse av de opprinnelige dataene viser at 82% til 91% av gravide kvinner vil bli rammet av spontanabort hvis deres ufødte barn er mindre enn 20 uker gammelt.

VAERS er et passivt system med alvorlig underrapportering. CDC og FDA har aldri utført en studie for å finne ut hvor stor denne underrapporteringsfaktoren er, men uavhengige forskere har gjort det, og vi har tidligere publisert analysen som ble utført av dr. Jessica Rose, som fastslo at en lavt anslått faktor for underrapportering ligger på  ganger 41.

Se studie: Regjeringens egne data avslører  minst 150 00 sannsynligvis døde i U.S.A etter Covid-19 vaksiner. 

Dette betyr at det sannsynligvis har vært minst 99753 fosterdødsfall etter covid-19 injeksjoner så langt.

Her er en videorapport vi lagde om denne siste måneden med noen veldig uheldige grusomme eksempler på hva disse sprøytene gjør med ufødte babyer.

Oversatt av: Jeanne d’Arc

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Anastasiia Chepinska

https://www.globalresearch.ca/2433-dead-babies-vaers-another-study-shows-mrna-shots-not-safe-pregnant-women/5760969

2 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 472 ganger.

Post Views: 3 710

Les artikkelen direkte på derimot.no