Depopulerings-agenda: De frigitte Pfizer-dokumentene viser at Pfizer har forsøkt å ta livet av barn i mors mage!

nononsensenews.org
Depopulerings-agenda: De frigitte Pfizer-dokumentene viser at Pfizer har forsøkt å ta livet av barn i mors mage!
Nononsensenews.org:

Etter at mengder av fagfolk har gått sammen om å kartlegge informasjonen i Pfizers interne koronavaksine-dokumenter, står det som klart at Pfizer visste denne vaksinen ville være dødelig for fostere i mors mage!

Den amerikanske, prisbelønnede forfatteren og journalisten Naomi Wolf slengte tidligere ut en brannfakkel hvor hun eksponerte Pfizer og det faktum at selskapet kjente til de ekstreme skadene denne vaksinen ville forårsake. Men, selvfølgelig, Pfizer holdt lokk på denne beklemmende informasjonen og anbefalte målgruppene å ta vaksinen. Nå har det framkommet ytterligere informasjon, som forteller at Pfizer hadde ufødt liv som målskive for sin depopuleringskampanje.

Wolf avslører også en hel vifte av alvorlige følger/sykdommer som Pfizer visste denne vaksinen ville påføre både mor og barn. Og – trallalla – nå er katta ute av sekken med hensyn til det som kalles ‘shedding’; det skjer! Det har nemlig lenge vært reist tvil om at de vaksinerte har vært i stand til å smitte andre med patogener fra vaksinen, et fenomen referert til som shedding, skjønt det medisinske etablissementet har blånektet for at dette er reellt. Men fra Pfizers interne koronadokumenter framgår det nå at Pfizer visste vaksinerte menn ville smitte uvaksinerte kvinner via hudkontakt, pust (dråpesmitte) og sæd. Det er uvisst hvilke sykdomsfremkallende faktorer kvinnene ble smittet med, men det har muligens med det laboratorieframstilte overflateproteinet å gjøre.

Stew Peters Show: Naomi Wolf forteller at Pfizer også hadde det ufødte liv som målgruppe for sin dødsinjeksjon! (Reportasje på 20 minutter)

Avsløringer som dette burde selvfølgelig skapt en global revolusjon, med en påfølgende opprydding i legemiddelindustriens grove kriminalitet. Men spørsmålet er nok snarere om dette vil få noen konsekvenser overhode… I alle fall om jeg skal basere meg på tidligere erfaring. (Sjekk f.eks. vioxx skandalen for å skjønne hva jeg forsøker hinte til her). MEN… alt vil ende bra til slutt! Det tar bare tid før folk greier brette tankene rundt realitetene akkurat nå.

Et biovåpen ment å skulle ta livet av det ufødte liv, mens det hele var forkledd som helsevern… Kan du tenke deg noe mer diabolsk enn det?

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, og her). Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews