Den grønne agenda har vært en katastrofe

PDK

Det er ingen tvil om at resten av den vestlige verden nå erkjenner det samme som Trump tydelig påpekte da han var president, sier Tomas Moltu til Resett og PDK. 

Den grønne agenda har vært en katastrofe

Tomas Moltu er nestleder i Partiet de kristne (PDK). Han påpeker at Europa er for avhengig av russisk gass. Han mener også at de amerikanske demokratenes grønne agenda har vært en katastrofe.

Selv om Jens Stoltenberg tydelig gav mange lovord om Trump da han var president, var vestlige medier og politikere mest opptatt av at de ikke likte personligheten til Trump, mener Moltu, og sier at de i stedet for å fokusere på hva som var til det beste for innbyggerne var mest opptatt av at Trump ikke var «deres mann».

Men Moltu understreker at det skal gis honnør til Dagsavisen. Som nå har innrømmet ikke alt Trump gjorde for USA og verden var dårlig politisk håndtverk. Dagsavisen skal ha honnør for at de innrømmer sine feil og så tydelig erkjenner at de var mer opptatt av Trumps personlighet enn hans politikk.

Dette er først og fremst en falitterklæring for begrepet en fri og uavhengig presse. Alle ser nå at pressen verken er fri eller uavhengig. Den er blitt en statsmakt med sin egen agenda, mener Moltu.

Du finner hele artikkelen og intervjuet av Tomas Moltu på Resett her

The post Den grønne agenda har vært en katastrofe appeared first on Partiet De Kristne.

Les artikkelen direkte fra PDK