«Black-eyed babies»: Nå fødes det barn med kullsorte øyne!

nononsensenews.org

Av Are.

areHar du noen gang hørt om fenomenet «Black-eyed children»? Det dreier seg om barn med et demonisk utseende: de har nemlig kullsorte øyne. Til og med senehinnen, dvs. det området av øyet som er hvitt hos alle normale mennesker, er sort. Og hvis du nå mistenker at jeg har «ramlet helt av pinnen» og forfalt til å skrive om tøys og overtro, vil jeg be deg lese denne artikkelen helt til slutt. Fenomenet med de sort-øyde barna er nemlig ikke lengre noen myte, og prøv å gjette hva som er felles for disse barnas foreldre…

Helt fra tidlig på 80-tallet har det strømmet på med beretninger fra folk som hevder å ha støtt på sort-øyde barn. Typisk dukker disse barna opp fra det store intet og ringer på døra hos folk. De opptrer gjerne sammen i par, men oppfører seg ikke voldelig eller fysisk utagerende på noe vis. Barna bare spør vertene om å få slippe inn i huset, og de oppgir gjerne én eller annen tilforlatelig grunn for sin henvendelse. Så som å få låne telefonen, få litt vann eller annet. Men når husvertene oppdager barnas demoniske, sorte øyne, blir reaksjonen så og si alltid den samme: Døra slamres igjen i en tilstand av lavnivå panikk, og boltes deretter med alle tilgjengelige låser. Per i dag kjenner jeg ingen beretninger fra folk som har sluppet inn sort-øyde barn i huset sitt.

Felles for de aller fleste mennesker som har møtt sort-øyde barn, er at de kjente en intens frykt mens det stod på. De gir gjerne også uttrykk for en lettelse etter å ha avvist disse barna. Kanskje har de også grunn til å være lettet, for det er nemlig hevdet at dersom man velger å slippe sort-øyde barn inn i huset, så vil dette være en symbol-handling som ville åpnet veien for selveste Satan inn i ens personlige liv. Her en typisk rapport fra en som møtte to sort-øyde barn mens han satt i bilen og ventet (video på 10 min.):

En historie om et møte med to sort-pyde barn…

All tvil tilside: I disse dager fødes sort-øyde barn i et oppsiktsvekkende tempo

Det har altså hele tiden hersket uenighet om sort-øyde barn eksisterer, men her kommer det: I disse dager fødes det vaskeekte barn med øyne som er sorte, og disse fødslene skjer forbløffende hyppig. Hos noen av de sort-øyde barna kan man skimte bittelitt hvitt helt ute i kantene av øyeeplene, men for øvrig er øyeeplet sort. Dette gjelder både regnbuehinnen (iris) og hele eller mesteparten av senehinnen (det hvite området utenfor regnbuehinnen) — det er like sort som pupillen. En annen og svært merkelig karakteristikk ved disse babyene er at de har en uvanlig høy muskelstyrke.

Dette er de sort-øyde babyene som blir født i dag….

Vanligvis må det gå noen måneder etter fødselen før en normal baby greier løfte hodet fra underlaget, men sort-øyde babyer kan greie det etter bare to timer. Etter to uker står de, og etter ytterligere seks uker går de(!) Normale menneskebarn bruker 12-14 måneder på å lære å gå, altså 6 ganger så lang tid som de sort-øyde barna.

I følge den spanske gynekologen Viviane Brunet skyldes disse spesielle egenskapene at begge foreldrene hadde latt seg vaksinere med vaksinen mot Covid-19 før svangerskapet ble påbegynt. Hun levner ingen tvil: det er vaksinen som har endret genene til foreldrene, noe som gjør at de får et barn med endrede gener. Vaksinen mot Covid-19 er altså årsaken til at det i dag fødes så mange sort-øyde barn. Brunet sier videre at et svangerskap vil kunne forløpe radikalt forskjellig alt ettersom foreldrene vaksinerte seg i forkant av svangerskapet eller om moren vaksinerte seg mens svangerskapet pågikk. De som hadde blitt vaksinert før svangerskapet / unnfangelsen vil kunne få sort-øyde barn. Dersom moren får vaksinen i løpet av svangerskapet, løper hun 60 ganger høyere risiko for spontanabort. I følge Brunet ender den store majoriteten av disse svangerskapene med nettopp spontanabort, og årsaken er vaksinens tendens til å skape blodpropper. Når disse blodproppene oppstår i morkaken og navlestrengen, blokkeres blodtilførselen til fosteret. Dette kan også forårsake sterkt undervektige fostere, helt ned i 1,5 kilo kroppsvekt. I andre tilfeller dør den gravide og (derfor) fosteret av den giftige vaksinen.

Viviane Brunet, gynekolog og spesialist i obstetrikk, forteller her om vaksinerte foreldre og deres sort-øyde barn

Disse genmodifiserte, sort-øyde babyene er virkelig et tema for konspirasjonsteoretikere. En rekke spørsmål melder seg:
– Hvor lang tid vil det ta for disse «super-babyene» å bli voksne? Vil de nå voksen alder tidligere enn normale mennesker, si etter 7-8 år, slik den raske muskulære utviklingen kanskje kan tyde på?
– Hvor lenge vil de være i stand til å leve? Vil de kunne leve i tusenvis av år?
– Vil de kunne få barn? Brunet ser det som sannsynlig at de «er uten frø», det vil si at de er sterile og ikke kan forplante seg videre.
– Har de en sjel? Hvis ikke, er deres empatiske evner trolig helt fraværende. Det kan i så fall utnyttes til mørke formål…
– Vil det være lettere å koble sort-øyde individer opp mot Internett-skyen (The Internet of Things – IoT), og dermed gi de en felles, ytre-styrt bevissthet (på engelsk: ‘hive mind’)? I så fall vil dette selvfølgelig kunne brukes til å styre disse individenes tanker og gjerninger.
– Vil de ha den samme store muskelstyrken også i voksen alder? Hvis så, foreligger det da en plan om å bruke disse individene til å utføre kriminelle handlinger hvor stor muskelstyrke er påkrevet? Vil de kanskje bli brukt som soldater, i så fall av hvem og til hvilke formål?

Den som lever får se. Til da gjelder imidlertid én ting, nemlig å holde seg langt unna biovåpenet de har forkledt som en vaksine — «the clot-shot».

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews