Disney avslørt som et mekka for pedofile!

nononsensenews.org

areDet framkommer bare mer og mer beklemmende informasjon om Disney-konsernet i disse dager. Avsløringer tegner et bilde av Disney som et mekka for pedofile, hvor en rekke ansatte har blitt tatt for sex-overgrep, salg av barnepornografi og mer.

Erfaringen tyder på at Disney-ansatte har brukt sin stilling til å få tilgang på sine ofre blant barn. Selv ansatte som allerede hadde sonet straff for sex-overgrep mot barn, ble senere ansatt på nytt. Omfanget på kriminaliteten reiser et spørsmål om Disney spesifikt velger ut pedofile spesifikt til konsernets stillinger.

Greg Reese fra Infowars beskriver Disney som et mekka for pedofile

Fra tidligere er det avdekket mengder av eksempler på hvordan uønsket innhold formidles til barna i Disney-filmene. Dette skjer gjennom symbolikk som kun kan oppfanges av det underbevisste. Symbolikk som dette:

Subliminale beskjeder finnes skjult i Disney-filmene

Det er liten tvil om at det trengs en grundig oppvask i Disney-konsernet, men vil det skje? Ting kan tyde på at det IKKE vil skje med det aller første. Her er Disney-direktør Bob Chapek, som lover å gi barna MER seksualisert LGBTQ+ perversjon:

Disney-direktør Bob Chapek,beklager at han ikke har vært flink nok til å fremme LGBTQ+ perversjon ovenfor barn

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i disse ekstreme tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews