Beklager !

Fred Johs Blogspot

Fred-Johs blogspot:

Publisert den 16.05.2022 Kl. 18.00

Av Fred Johs

Beklager til mine trofaste lesere. Jeg velger sannsynlig å legge ned denne bloggen etter for mye pes fra venner om hvorfor jeg ikke har tatt med «ditt og datt» … Jeg har godt over 1600 innkomne rapporter og meldinger vedrørende situasjonen i Ukraina, og kan ikke ta med alle. «Redaksjonen» min er ikke større enn en mann.

Når det blir pes og stress og forklaringer rundt annen hver artikkel på grunn av noen som plutselig har fått «mensen», gidder jeg ikke mer.. Min artikkel fra i går er allerede fjernet, og om noen vil ha manuskriptet til denne, er det bare å gi beskjed.

Resten av mine artikler i denne plattformen, blir sannsynlig slettet innen kommende helg, om ikke noen har en god ide eller forslag til hva jeg bør gjøre.

I mellomtiden: – sier jeg stor takk til mine trofaste lesere – og takk for meg! – Fred Johs

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Donate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

Les artikkelen direkte på Fred-Johs blogspot