Munnbind gir ingen beskyttelse mot virus – Det påfører deg skader

Fred Johs Blogspot

Munnbind har ingen effekt på virus. Virus er i størrelsen 0,05 my og ned til 0,005 my Altså 0.00005milllimeter og ned til 0,0000005millimeter

Fred Johs

Av Fred Johs

Andre gangs publisering den 01. Februar 2022 kl. 18: 45 – Denne artikkelen ble første gang publisert 05. April 2020

Etter mange henvendelser og oppfordringer må det sies å være en god grunn til å bringe frem denne artikkelen igjen, og ettersom en kan se at både medier og myndigheter fortsetter å pushe på med både restriksjoner og forbud i det daglige livet – og for denne «Covids-vitner» sekten som fortsetter som dem har gjort under hele dette skuespillet. Artikkelen er også oppdatert med mer informasjon.

Jeg har drevet med ren luft – «steril» luft – rensing og ventilering for spesielle miljøer i snart en mannsalder, og har litt kunnskap om dette.

Disse maskene – munnbindene, klassifiseres som mekaniske filter. 

Mekaniske filter har et arbeidsområde ned til 5 my (5 tusendel av en millimeter) de beste ned til 1 my og derved dekke for 
ca 65% av støvpartikler 
– 40% av støv 
– 40% av metallrøykpartikler 
– 100% av sementstoff partikler 
– 50% av aerosol partikler 
– 50% av fargepartikler 
– 75% av askepartikler, og ca 
– 75% av bakterier.

Virus er i størrelsen 0,05 my og ned til 0,005 my
Altså 0.00005milllimeter og ned til 0,0000005millimeter

Disse maskene har ingen effekt på virus.
Virus har en hel motorvei helt alene rett gjennom masken uten noen som helst hindring.

Dette gjelder først og fremst de profesjonelle maskene til bruk i industrisammenheng. Skal en nevne disse munnbindene som de fleste kjøper og putter opp i ansiktet – ofte omtalt som munnbleier – blir disse tallene eller filtreringseffekt normene langt langt verre. Om en tar en grovstrikket genser eller annet, gir det omtrent den samme manglende effekt både i forhold til bakterier og de groveste støvpartikler. Virus som sagt, har en hel motorvei helt alene. Det samme gjelder for disse nå så populære og «vaskbare» munnbindene som finnes i alle farger og mønstre…

Det eneste en oppnår med å gå rundt med disse munnbindene enten en er helt alene i bilen eller langs veien /skogen – (ja jeg har sett ufattelig mange slike tragiske tilfeller) – eller på butikken /kjøpesenteret, er å skape en bakteriebombe som kroppen ikke er bygget for å ta imot.

I hus eller bygninger, kan elektrostatfilter med et godt forfilter  som for eks. kullfilter benyttes med svært gode resultater. Dette kan alene (uten forfilter) dekke i partikkelstørrelse ca 55% av viruspartikler uten forfilter og benyttes på sykehus på operasjons stuene flere steder i landet - noe jeg selv har installert mengder av. Så om det hele dreide seg om dette influensa viruset kalt Covid-19 som ennå ingen har klart å identifisere - og nå tilsynelatende i en utgave som maksimalt kan gi en mild forkjølelse, ville dette ha en langt bedre og mer reell effekt...

Hva disse munnbindene – munnbleiene – vil kunne forårsake av skader!

 • «M.A.D.» ( Mask Asphyxiation Disease ) – på norsk: Maske kvelning sykdom, er nå spredd over hele USA /Amerika og resten av verden.
 • Hyperkapni oppstår, når CO2-nivået blir forhøyet i kroppen. Dette skjer, når vi puster inn denne avgassen AVKASTLUFTEN som vi puster ut , som kommer fra både munn og nese.., og påfører skadelige og farlige effekter, på både kropp og ikke minst hjernen.
 • Å puste tilbake CO2 ( Luften som vi skulle puste ut ) øker blodtrykket, og fører til rask hjertefrekvens, brystsmerter, forvirring, rykninger, hodepine, tretthet, panikkanfall og massedannelsespsykose.
 • Når dette skjer over lengre tid øker sannsynligheten for, organskade og kvelning.
 • Omtrent 200 millioner amerikanere, lider av dette relativt nye syndromet, som skyldes at de er fratatt, riktige mengder oksygen.
 • Det er sakte kvelning, og «Covid» – maskene har skylden for dette, enten hjemmelaget eller etter N95.
 • Kvelning oppstår, når karbondioksid forstyrrer oksygen genereringen av / i vev. Det langsiktige sluttresultatet er døden.
 • Evig maskebærende ZOMBIER, begrenser oksygenet som kommer inn i lungene, og reduserer dermed oksygen i blodet deres…, og reduserer derfor oksygenet og næringsstoffer, som fraktes til kroppsvev. .., inkludert hjernen.
 • Forskning viser at langvarig bruk av «Covid»-masker, hjemmelagde eller N95, kan forårsake alt fra fem prosent, til opptil 20 prosent tap av oksygen.
 • M.A.D to the MAX – GAL til BRISTEPUNKTET – Mask Asphyxiation Disease.
 • Maskekvelningssykdommen blir tydeligere i offentligheten for hver dag.
 • Gå ut i offentligheten akkurat nå, og du vil legge merke til at folk som bærer masker, oppfører seg veldig rart…, uberegnelig, engstelig og aggressivt. Andre får svimmelhet og dobbeltsynsanfall, mens de kjører bil. Konsentrasjonen bremser, så vel som reaksjonstiden deres. De lider av M.A.D. – Mask Asphyxiation Disease (Maske kvelning sykdom)
 • Folks blodkjemi har endret seg ifølge leger og forskere, Noe som har ført til endringer i bevissthetsnivå.
 • Oksygenmangel ved langvarig bruk av «Covid» – masker forårsaker permanent nevrologisk skade, ifølge tyske nevrologer.
 • KARBONDIOKSIDFORGIFTNING FÅR MAN, PÅ GRUNN AV UTILSTREKKELIG VENTILASJON OG UTILSTREKKELIG PUST… FORÅRSAKET AV ENHVER «COVID»- MASKE.
 • Kopiert fra Arild Pettersen fra S.D. WELLS 17. januar 2022 – og gjort kjent for meg via Anita GustadInge Solheim

———————–

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Make a one-time donation

Your contribution is appreciated.

Donate


Make a monthly donation

Your contribution is appreciated.

Donate monthly


Make a yearly donation

Your contribution is appreciated.

Donate yearly

Les artikkelen direkte fra kilden