Australsk forsker forteller hvorfor dødsinjeksjonen aldri ville kunne virket uansett!

nononsensenews.org

Nononsensenews.org:

areEn australsk forsker med lang fartstid forteller at mRNA-baserte vaksiner ikke virker, og at de som står bak vet det! Koronavaksinen er en slik vaksine. Historien rundt denne vaksinen blir bare mer og mer bisarr for hver dag som går. Det synes ikke som om noen avsløring er tilstrekkelig sjokkerende til at det blir satt en stopper for videre vaksinering mot Covid-19. Hva ligger i bunnen for dette vanviddet? Jo, korrupsjon og ekstrem kriminalitet!

Før dere leser videre, vil jeg presisere dette: Dere får bare ta innholdet her for hva det er verdt, siden min påstand er at virus ikke finnes(!) Allikevel vil denne artikkelen legge til grunn at virus finnes, så får dere bare forsøke å navigere i forhold til to tilsynelatende parallelle virkeligheter.

Edward J. «Ted» Steele er en australier med doktorgrad (PhD) i immunologi og lang yrkesmessig fartstid. Han har også deltatt i forskning på sitt felt.

I videoen under forklarer han at et stikk i armen ikke vil kunne skape IgA-basert immunitet i munnens og nesas slimhinner, som er stedene hvor koronaviruset i all hovedsak trenger inn i kroppen. Til opplysning er immunglobulin A, forkortet IgA, en viktig del av vårt immunforsvar. Det er et protein som finnes i alle slimhinner, hvor det har til oppgave å bekjempe infeksjoner.

Ikke nok med det, men Steele forteller også at de som står bak koronavaksinen vet at vaksinen ikke virker! Og, som han sier, selv om vaksinen hadde virket, ville den uansett ikke bidratt til reduksjon av Covid-19 relaterte dødsfall her på den nordlige halvkule. Grunnen er at antall covid-dødsfall allerede hadde ramlet i bånn. Epidemier brenner nemlig ut som følge av naturlig oppstått flokkimmunitet, noe som allerede var tilfelle da den nød-godkjente koronavaksinen ble haste-lansert.

Mer: Steele sier at langtidseffektene av denne vaksinen er forferdelige. Han betegner vaksinen som dødelig, og at vaksinen derfor vil komme til å skape sin egen epidemi / pandemi. Dette er noe vi kan se tydelige tegn på nå, med alle mennesker — ikke minst alle toppidrettsutøvere — som nå ramler om med hjertesvikt. En ny stor og påstått uforklarlig dødsårsak har også sett dagens lys, nemlig det som kalles SADS (plutselig dødssyndrom blant voksne).

Videre forteller Steele at smitteverntiltak i form av lockdown-politikk (med bl.a. isolering og bruk av munnbind) er nonsens. Dette har tidligere også blitt hevdet av andre troverdige kilder. Analysebyrået Pandemics – Data & Analytics har faktisk vist at denne lockdownpolitikken er direkte kontraproduktivt: den fører til større smittespredning.

Den australske immunologen og forskeren Edward J. «Ted» Steele forteller her at mRNA-baserte ikke virker, og at de som står bak vet det.

Beklager for de av dere som er vaksinert og nå leser dette, men det ville vært dumt om jeg forholdt meg stille.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews