7.2 MILLIONER ulovlige innvandrere over grensen under Biden

Lykten.no

Lykten.no:

Den ulovlige innvandring til USA har økt kraftig den siste timen. I følge grensemyndighetene CBP har 961.537 ulovlige migranter bare siden oktober i 2023.

Om den nåværende flommen fortsetter kommer regnskapsåret 2024 til å slå fjorårets rekord på nesten 2.5 millioner registrerte ulovlige innvandrere – et tall som i seg selv er høyere enn for eksempel befolkingen i grensedelstaten New Mexico.

Det totale antallet ulovlige migranter under Joe Bidens presidentskap, 7.3 millioner innvandrere, er flere enn befolkningen i 36 ulike amerikanske delstater. Det er verdt å notere at tallet bare teller personer som myndighetene har fanget opp når de har krysset grensen ulovlig.

Befolkningsutbyttet i USA går i dag ut på at innvandrere krysser grensen ulovlig. De oppgir deretter for myndighetene at de søker asyl. Deretter slippes de fri i samfunnet (Såkalt «Catch and release) og anmodes å møte opp til domstolen ved et senere tidspunkt for håndtering av deres ærende. Men de bryr seg ikke om å dukke opp og går istedenfor under jorden, og har deretter til tross av at de oppholder seg ulovlig i landet, muligheter til å leve på bidrag, få skoleplass for barna, førerkort og bolig.

Representantenes hus i USA, der republikanerne har majoritet, stemte forrige uke ja til å stille USAs innenriksminister Alejandro Mayorkas for riksrett for å «med viten og systematisk», ikke har sikret landets grenser. Sannsynligheten at han felles i senatet, der demokratene dominerer, er allikevel minimal.

Det har også kommet ut at demokratene ønsker denne innvandringen for å skaffe seg flertall i fremtidige delstat- og presidentvalg, da de frykter at Donald Trump ennå har en for stor andel av velgere i USA. Derfor har Biden-administrasjonen og demokrater i kongressen nå snakket om å gi ulovlige migranter rett til å stemme ved politiske valg.

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar