Kaos gir først politistat – så en ny verdensorden

Lykten.no

Lykten.no:

Sterk mann

Det utspekulerte målet for regissørene bak er selvsagt at folkene til slutt krever fullmaktslover og politistat for å sikre orden og ro.

Dette er nettopp det vi i øyeblikket ser franske politiorganisasjoner krever. Og svenske politikere vil ha det militære på banen. Det hele er imidlertid et utspekulert renkespill som globalistene håper skal klaffe. På den måten kan den samme eliten som satt i gang all elendigheten ta to skritt til siden og fremstå som «den sterke mann» som skal redde verden ut av krisene de selv har skapt uten at menigmann forstår det regisserte plottet.

Kaos gir carte blanche

På denne måten kan man tvangsgjennomføre den nye verdensordenen gjennom et reformert FN der all makt skal sentraliseres. Det var ingen annen mulig måte å kuppe et stabilt, sosialdemokratisk Vesten for å etablere en verdensregjering. Det er dessuten begynt å haste for globalistene. Det beste for dem er derfor at uro, vold og nedbrytingen i den vestlige verden til slutt avstedkommer at den opprinnelige befolkningen også tyr til motvold i gatebildet i en grad som gir myndighetene carte blanche til å sette i gang. Ja enkelte politifolk i Sverige oppfordrer nå til borgervern. Det sier den profilerte politisjefen Carin Götblad i et intervju med Dagens Nyheter. En drømmesituasjon for globalarkitektene.

Totalitær legitimitet

«Borgerkrig» gir legitimitet til militær inngripen. Det er enkelt å se motivene her. Med samtidig digital kontroll på folks livsnødvendige penger, pandemilover som hindrer folk i å reise eller samarbeide om motstand, avledende kriger mot «gode fiender», «grønn» galskap, medier som er kjøpte og betalte av staten og derved holder kjeft og full kulturkrig mot alt folk flest er vante med, så er konseptet uslåelig. Det er høyst sannsynlig bare tiden og veien tilbake nå før de vestlige landene kneler fullstendig under den utålelige vekten av indre samfunnskreft.

Full suksess

Det er ikke mulig å bygge et nytt hus der det står et gammelt, uten at man først har revet det. Dette er selve poenget med den tilsynelatende selvskadingen over hele Anglo-Amerika og Europa. Så mens den hjernevaskede, vestlige befolkningen diskuterer sine politiske lederes dumheter og feil, er hele dette scenariet i virkeligheten en full suksess sett fra globalistenes ståsted. Nesten ingen av plebsen forstår at de i virkeligheten er narret trill rundt av globalarkitekter som får Goebbels til å fortone seg som en politisk småpjokk i sammenlikning!

Når alt er tapt

Oppvåkningen blir ikke et lystelig fenomen for de som nekter å ta inn over seg at de til slutt har tapt alt til ledere som aldri så på selv et helt land som tilstrekkelig. Nei, bare en hel planet er nok – for denne bekmørke flokk.

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar