Vi trenger MER polarisering, ikke mindre!

nononsensenews.org

Av Kiri.

kiri5
Kiri

Jeg har lenge gått og kjent på en sterk trang til å ta gutter og menn i forsvar. Denne trangen har bare blitt sterkere med årene, og er nå mer uttalt enn noensinne. Ønsket mitt er å danne en motvekt til dette mannehatet som nå har blitt normalisert. Hatet jeg snakker om her er skapt av mørkemakter, og er rettet mot hankjønn. Det er forstemmende å se hvordan gutter i dag blir forsøkt demonisert, og hvilke utspekulerte og fordekte måter dette gjøres på. Denne problematikken er noe vi må være oppmerksom på, det er faktisk viktig. Det dysfunksjonelle samfunnets arkitekter ønsker å dominere oss gjennom kaos, og derfor sår de bevisst splid innad i en befolkning som ikke skjønner tegninga på veggen.

Demoniseringen av hankjønn.

Massestrømmedia (MSM) gnåler til stadighet om unge kvinners forsvarsløshet ovenfor det moralsk bedervede hankjønnet. Vi kan se menn beskrevet som predatorer strippet for empati, fullstendig styrt av makt, misforstått æresfølelse og seksuelle lyster. MSM-artiklene beskriver kvinner som ikke tør å kle seg i kjole på varme dager, angivelig fordi de opplever å bli seksuelt trakassert av menn. De sier de føler seg tryggere med boblejakke på.

Spørsmålet fra et våkent publikum blir: Er virkelig hankjønn så degenerert som de blir framstilt? Selvfølgelig ikke.

Hvilke menn foretrekker vi kvinner?

Nå er vi straks inne i det tredje året med pandemi, og en av de aller heteste trendene rundt norske middagsbord er å henge ut vaksinemotstandere. Dette er i alle fall påstanden til Mathilde Halstensen, journalist i Fredrikstad Blad. Muligens har hun rett, men utover dette demonstrerer den godeste Mathilde at hun ikke skjønner filla. Hun gjenforteller kritikkløst historien om et kjempefarlig virus, et virus som ikke er påvist å eksistere og som uansett ikke er spesielt farlig. Som en konsekvens av denne overbevisningen holder hun seg langt unna uvaksinerte mannfolk. Mathilde mener at vaksineskeptiske menn er en real «turn off». Ikke bare det, hun drar faktisk alle over en kam ved å beskrive vaksinemotstand som en deal-breaker i disse dager: Er du uvaksinert mann, har du lite sjans på damene! I følge Mathilde må menn se seg nødt til å tusle hjem alene fra fest, etter at den utkårede kvinnen har fått nyss om mannens vaksinevegring. Personlig finner jeg det provoserende når journalisten her later som hun snakker på vegne av den kvinnelige majoriteten.

Hvis vi sammenligner med menn, har vi kvinner et større behov for å føle oss trygge og ivaretatt. Dette har med biologi å gjøre. Hvem andre kan vel forsørge og beskytte kvinner og barn enn nettopp menn? Det finnes ikke flere kjønn enn to, selv om noen hardnakket hevder det. Og da blir det litt «ulogisk» at Mathilde ser det som umandig når menn er maskuline nok til å stå imot det sosiale presset og velge bort vaksinen. Hun synes åpenbart å foretrekke det jeg vil kalle for ureflekterte og lydige pusekatter.

To av de brukte verktøyene: Metoo og feminismen

Husker du Metoo? Dette var en påstått nettbasert grasrotbevegelse, skapt av folket, for folket, hvor kvinner kunne kommunisere og skape samhold etter å ha blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet og overgrep. I realiteten har Metoo aldri vært grasrot, men derimot bare en del av den psykologiske operasjonen som går ut på å så splid mellom kjønnene. Metoo har bidratt til at menn nå sier de er redde for å trå feil, og at de derfor holder større avstand til kvinner. De har ikke lært hva som er sømmelig oppførsel rundt kvinner, og hvordan skulle de vel lære det når såpass mange gutter vokser opp uten nære mannlige forbilder? Skolen tar heller ikke opp denne viktige problematikken, men så er også skolen ikke stort mer enn en annen del av dette hjernevaskapparatet som brukes mot oss.

Mange gutter vokser opp uten noen mannlig tilstedeværelse overhode, med alene-mødre som er såpass skuffet over deres egne havarerte kjærlighetsforhold at de (kanskje uvitende i mange tilfeller) tar skuffelsen ut over deres egne sønner. Dette skaper traumatiserte menn, uten ferdighetene som må til for å kunne omgås det annet kjønn.

Video: Slik blir vi på snedig vis forsøkt hjernevasket og splittet

For en stund tilbake så jeg en video med tittelen «kjære pappa». Før jeg sier noe mer, vil jeg be deg om å ta en kikk på denne videoen. Det tar bare 5 minutter:

«Kjære pappa»

Ved første øyekast kan dette virke å være en søt framstilling av en mann som ville være den mest beskyttende pappa ovenfor sin ufødte lille prinsesse. Vi ser ham kjøre sin kone til fødestua, mens hun sitter ved siden av med veer. Man kan formelig kjenne stoltheten hans. Med et svulmende pappahjerte navigerer han bilen, full av forventinger, og sender omsorgsfulle blikk mot kvinnen i hans liv og hennes struttende mage. Fortellerstemmen i filmen tilhører den ufødte jenta. Hennes søte pikestemme danner en sterk kontrast til det hun sier, om hvilken trakassering jenter vil måtte tåle på sin vei mot et voksenliv. Denne kontrasten skaper en psykologisk effekt, hvor publikum i enda større grad vil la seg påvirke og overbevise om at hankjønn er moralsk bedervet. Vi ser scener hvor gutter tar seg til rette ovenfor jenter, der de skjenker jentene fulle og deretter forsyner seg av kroppene deres. Filmen viser jenter som slår blikket ned og er lei seg fordi slemme gutter har ropt skjellsord etter dem. Ja, filmen framstiller det nærmest som forventet at jenter vil bli voldtatt én eller annen gang. Denne påvirkningen gjør kløften mellom kjønnene større, men greier publikum å få akkurat det med seg? Neppe. Det gjøres på svært utspekulert vis.

Finnes det noe som motiverer gutter mer enn jenter, uansett alder…?

Jeg er selv mor til en gutt, og jeg må si jeg ble forbannet av å se denne videoen. Videoen generaliserer og forsøker gi skinn av at gutter og menn er underutviklet, og jeg kan ikke si jeg kjenner dette igjen fra min egen oppvekst. Kun unntaksvis har jeg opplevd gutter oppføre seg ekkelt ovenfor meg. Og hvorfor skulle de egentlig oppføre seg sjofelt? Hva annet er det vel unge gutter holder høyere enn nettopp jenter? Jada, selvsagt finnes det bøller som trakasserer, utnytter og sårer jenter. Men dette er ikke «gutter» om du spør meg. De er drittsekker og utgjør et lite mindretall. Vi må jo spørre oss hva den bakenforliggende agendaen er ved å framstille hankjønn som en universets B-vare. I videoen snikes det stille inn i folks underbevissthet at gutter og menn er moralsk bedervet, med en sterk tilbøyelighet til å begå overgrep og vold.

Det er viktig å være på vakt ovenfor denne programmeringen

Jeg synes det er viktig at både kvinner og menn klarer se gjennom tåka, og gjenkjenner denne snikende hjernevasken på samfunnsnivå. Og vi kvinner må skjønne at det er i alles interesse at vi ivaretar og styrker selvbildet og selvtilliten til hankjønn i alle aldre. Som en følge av at menn holder oss kvinner høyest av alt, har vi en unik mulighet til å kunne påvirke de. Kvinner må bare se forbi denne programmeringen, hvor vi har blitt lært opp til å se på oss selv som det svake kjønn og et offer for det andre kjønn. Vi er slett ikke uten evne til å influere de påstått uregjerlige mannfolka. Men dette tullet er nettopp det som har blitt formidlet til oss fra våre omgivelser, helt fra barnsben av. Jeg håper og tror at i framtiden vil ting som dette bli adressert i grunnskolen, nemlig hvordan vi skaper gode relasjoner…

Det tegnes et bilde av kvinner som skjøre og impotente blomster, fullstendig underlagt dominansen til det fysisk overlegne andre kjønn. Mange tror at feminismen har rettet opp noe av situasjonen for kvinnene, men hvis vi retter et ærlig skråblikk mot feminismen vil vi finne at dette aldri var feminismens primære mål. Feminismen har skapt «militariserte» og maskuline kvinner, som fører en sanseløs krig mot resten av kjernefamilien. Utad hevder feminismen at dens mål er å fremme kvinners rettigheter og muligheten til karrieremessig selvrealisering. Men det er en sannhet med store modifikasjoner. At denne bevegelsen har hatt katastrofale konsekvenser for parforhold mellom menn og kvinner, kan man skjønne bare ved å se på skilsmissestatistikkene. Antall skilsmisser har gått gjennom taket, og kjernefamilier splittes i et tempo vi aldri før har vært vitne til.

Viktigheten av selvtillit hos menn

Det er i alles interesse at jenter tidlig lærer seg å motivere og oppmuntre det motsatte kjønn med positiv, forsterkende feedback. Samfunnet trenger sterke menn, både som et beskyttende skjold mot maktovergrep og som hjelpere ovenfor kvinner, barn og eldre. Gutter har i dag en tøff utfordring hvis målet er å vokse opp og bli menn med integritet og handlekraft, siden de også blir utsatt for den samme påvirkningen fra barnsbein av. Menn blir innbilt at de er slemme, ubetydelige, uverdige.

Det er viktig at kvinner vet å nære menn, helt fra de er små…

De maskuline egenskapene som samfunnet trenger og som kvinner søker hos en kjæreste, avhenger av den andres selvbilde. Et lavt selvbilde skaper lav selvtillit, og lav selvtillit hos en mann er noe kvinner oppfatter som uattraktivt. Menn med selvtillit er attraktive for kvinner, siden selvtillit gjerne går hånd i hånd med ansvarsfølelse, initiativ, lederskap, forpliktelse, oppfølging, problemløsning, eierskap, målrettethet, dynamikk, styrke, fokus, farskap, generøsitet, matriell overflod og evne til forsørgelse. For å nevne noe. Dette er kvaliteter som kan blomstre hos menn som er omgitt av kvinner med evnen til å forsterke de positivt. Uten kvinnens støtte og motiverende egenskaper, dør kvaliteter som dette og skrumper inn til et minimum.

Kvinnene har det kjipt, uten å skjønne at de kunne bidratt til å framdyrke de maskuline, sårt etterlengtede egenskapene til sunne og friske gutter og ekte menn. Mannfolk blir lettere mannfolk når de blir berømmet og behandlet på en god måte av sine kvinner.

Mange vil nok innvende at denne problematikken er en spørsmål om hva som kom først av høna og egget. Hvordan kan vi kvinner kjenne til alle fordelene som kommer av det å elske og ære menn, når vi stort sett bare har feminiserte og impotente eksemplarer? Menn har problemer med å etablere en seksuell relasjon til kvinner som følge av manglende selvtillit og mangel på maskuline egensksaper. Det gjør selvsagt ikke situasjonen bedre at vi kvinner har blitt maskulinisert av feminismen. Den sunne og nødvendige polariteten mellom kjønnene har blitt borte på veien, og vi må finne tilbake til den.

Jeg slår et slag for de tidligere, tradisjonelle kjønnsrollene, hvor mannen er (og får lov til å være) familens brødvinner, mens kvinnen nærer og tar vare på både ham og barna! Hvis vi kvinner ønsker å bli behandlet som dronninger, og det gjør vi, så må vi også behandle mannfolka våre som konger.

All min kjærlighet…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews