Verdensmester på ski og samfunnsengasjerte Trude er overbevist: Vi kan skape en ny og bedre verden!

Podcasten uten navn

https://www.youtube.com/watch?v=ycY5TMrKr_E
Vi sirkler i mange store tema, som større bevissthet om våre indre ressurser til å skape nytt, bryte med forbruksfella og å ta steget ut av hamsterhjulet. Hvorfor skru av media-tsunamien er avgjørende, og at vi bærer nøklene til de store og viktige endringene verden trenger -inni oss. Vi snakker om hva bevissthet er, og å følge hjertet og det vi brenner for, heller enn de gamle og ofte utgåtte sannhetene om hva det vellykkede livet er.
 
Bakteppe for samtalen er de alvorlige hendelsene vi er på vei gjennom: corona, klima, Ukraina, atomtrusler, økte priser og myndighetenes mål om utvidede fullmakter for å innskrenke vår frihet til personlige helsevalg, opplevelser og å reise. Men vi graver oss altså ikke inn i dem her, men ser på hendelsene med nye briller:  
Hvilke muligheter for vekst og utvikling, personlig og for samfunnet, ligger gjemt i alt som skjer? Hvilke indre ressurser har vi til å lede oss selv godt gjennom krattskogen av kaoset i verden, og til noe mye bedre? Det ble en lang og dansende samtale! Du finner Trude på hennes YouTube-kanal, True Connection, her:
https://www.youtube.com/channel/UC_q9-PzuRZoE3qe1f41X7QA/featured Trudes webside: https://www.trudedybendahl.no/
Trudes Telegram: https://t.me/DivineTruthTrudeD
Trudes Facebook: https://www.facebook.com/trude.dybendahl/
Mail: post@trudedybendahl.no Trude Dybendahl har nylig gitt ut en ny bok: MEDALJENS INNSIDE -finn din indre balanse og skaperkraft! Boka er til salgs i bokhandlere og via Trudes webside, der får du med en personlig hilsen.
https://www.trudedybendahl.no/medaljens-innside.html Gled deg, for dette er en hjertevarm og ærlig bok. Den passer for alle som vil stå sterkere i seg selv og trenger inspirasjon til å finne en bedre vei. Den er full av livsvisdom, og synliggjør mye om hvordan denne spennende innsiden vår fungerer. Anbefales!
Eva Beate Jensen «Ved sin egen historie og temaene hun bringer inn, leder Trude oss ut på en reise i oss selv. De personlige historiene hun deler er fasinerende og bevisstgjørende. Sentralt i dem ligger troen på styrken i kjærligheten som kommer gjennom hver og en av oss, og den indre guidingen som alltid er tilgjengelig -bare vi lytter innover. Boken anbefales på det varmeste!» Knut Olaf Kals Les artikkelen direkte fra kilden