USA-oberst: Game over i Ukraina.

Derimot.no

Det er helt åpenbart at det er ulike meninger i USA om det som nå skjer i Ukraina. Det vi fortelles i våre medier er sannsynligvis svært langt unna sannheten og bakgrunnen for det som utspiller seg. Det har dessuten vært fordreid og omskrevet av våre medier i mange år.

Korrupsjonen i Ukraina og nazi-fiseringen er sterkt underkommunisert for at støtten fra Nato til dette landet ikke skal svekkes. Innad i USA er det naturligvis mange som er klar over den faktiske situasjonen, men som ikke slipper til i mediene. Det er derfor en befrielse å høre en oberst som snakker et så klart og tydelig språk at det ikke er til å misforståes.

Jeg må si at i motsetning til politisk svada og tåketale som våre politiske broilere er eksperter på, så er det en befrielse å høre på folk som oberst McGregor i dette intervjuet. Uansett om er enig med han eller ikke er det han sier ikke til å misforståes.

Knut Lindtner
Redaktør

USA-obersten Douglas McGregor intervjues her av Fox News om Ukraina-situasjonen. Hen er svært klar i sine meldinger.

Kort sammendrag av intervjuet med McGregor: (Klikk på denne lenken så kommer intervjuet opp.)

Putin setter nå ut i livet noe han har advart oss om, i minst 15 år. Han vil ikke akseptere USAs raketter, eller tropper på grensene sine. Slik USA heller ikke vil akseptere russiske f.eks. på Cuba.
Vi har ikke hørt på ham. Nå handler han.

Douglas McGregor.

Kampene i Ukraina er stort sett over. Troppene til Ukraina er omringet, og hvis de ikke overgir seg vil Russland utslette dem. Det er derfor Zelenski (Ukrainas president) har møter med Putins representanter.

«The game is over!»

Han vil sannsynligvis overta den østlige delen av Ukraina, øst for elva Dnjepr. Hva han vil gjøre med den vestlige delen er uklart. Kanskje han vil prøve å få en avtale om at det som er der skal være en nøytral stat.

Han er ikke interessert i en utvidet krig vestover i Europa, til det er hæren og økonomien for dårlig. Han har heller ikke ønsket det som nå skjer, men vi har presset ham til det.

Ukraina er ikke det ideelle demokratiet slik det fremstilles. Ukraina er et av verdens mest korrupte land, og jeg mener vil skulle holdt oss langt unna, slik også USAs befolkning mener. Også for fredens skyld skulle vi holdt oss langt unna, og slutte å sende våpen til dem og oppfordre dem til å dø i en håpløs motstand.

Jeg ser ingen grunn til at vi skal slåss mot russerne om noe de har snakket om i årevis. Det som plager meg minst like mye, er at vi ikke vil sende våre folk til å slåss der, samtidig som vi oppfordrer ukrainere til å slåss en kamp de ikke kan vinne.

På denne måten kommer vi til å skape en langt større humanitær katastrofe enn det vi har sett til nå hvis vi ikke stopper med en gang.

56 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 56 ganger.

Post Views: 98

Les artikkelen direkte på derimot.no