Ursula Haverbeck: «Holocaust er en løgn!»

nononsensenews.org
areDen vitale, eldre damen Ursula Haverbeck er blant de mer profilerte nålevende holocaust-kritikerne. I video-klippet under henvender hun seg til det britiske folket, hvor hun sier rett ut at holocaust aldri skjedde!

Haverbeck begrunner sin påstand med at hun selv har søkt etter svar på hvor alle disse drapene skal ha funnet sted. Ingen person eller offentlig instans har kunnet gi henne noe svar på dette, og som hun selv sier: «Når man ikke har noe svar, så er min konklusjon at Holocaust heller ikke har eksistert». Og det synes for så vidt å være en noenlunde rimelig konklusjon.

Ursula Haverbeck fremmer en relativt ubeskjeden påstand: «Holocaust skjedde aldri!»

Ingen tema trykker vel den røde knappen hos folk flest i samme grad som temaet holocaust. (Vel, kanskje temaet vaksiner, når jeg tenker meg om…). Men, altså, Haverbeck er slett ikke alene om å komme med ramsalt kritikk av det offentlige holocaust-narrativet. I den forbindelse kan jeg f.eks. nevne David Irving, som er én av flere forfattere som har gått i dybden på historien rundt andre verdenskrig. Det spesielle er at Irving faktisk har hatt tilgang på selve Hitlers personlige dagbok, intet mindre! I likhet med flere kommer også Irving med en sterkt avvikende framstilling av det som skjedde under krigen, og har måttet tåle mye trakassering for det. (Han forteller selv at han opplever ting som det å bli arrestert rett i forkant av seminarer som han er invitert til å snakke på. Ytringsfriheten gjelder tydeligvis ikke når det kommer til et tema som holocaust… Det burde få noen og en hver til å stusse).

Av andre holocaust-kritikere finner vi avdøde Ernst Zündel og Eric Hunt. Zündel har i likhet med Irving også opplevd å bli fengslet for sine påstander. Dokumentarfilmskaperen Eric Hunt har blant annet greid å dokumentere historieforfalskning angående det som skjedde i den påståtte utrydningsleiren Majdanek i Polen under andre verdenskrig [1]. Med ‘utrydningsleir’ (eksterminasjonsleir) må man forstå en leir hvor folk ble sendt for å dø og fint lite annet. Opprinnelig estimat på antall drepte i denne leiren, rett etter krigens slutt, lå på 2 millioner mennesker, men nå har man måttet justere ned dette tallet ned til 78 000. Det er en temmelig radikal endring, vil jeg si. Og fortsatt hevder historikere at Majdanek-museet ikke har dekning for å hevde såpass mange engang… Det er også verdt å merke seg at dette tallet «6 millioner drepte jøder» fortsetter å bestå, tross ekstreme revisjoner som dette. [2] Hva skyldes det?

Vi lever i en jungel av løgn folkens, hvor ting vi hele tiden har gått og tatt for gitt bare er løgn og illusjoner. «Smoke and mirrors».

Referanser:

[1] «THE MAJDANEK GAS CHAMBER MYTH». Dokumentarfilm av Eric Hunt som kan sees her.

[2] «6 millioner jøder» var noe som ble plantet i bevisstheten til folk allerede før første verdenskrig – se her.

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Dette er jobben vår i disse tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på gruppene våre i sosiale media, og satser på at de som liker oss vil støtte oss frivillig. Bare slik kan vi holde det gående. Hvis du vil, kan du støtte oss via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ?

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews